keresés a lovardák között


Dóri Horsesclub
Honlapja www.gportal.hu/hcl

  A teljes nevem Balázs Dóra Krisztina, 1991. április 5ikén, a kos jegyében születtem.
Mindig is imádtam az állatokat, 5 éves korom óta pedig kifejezetten érdekel az állatorvosság, és a paleontológia. És persze a lovak :) Legelőször, úgy lovaglás tanulás céljából 2001-ben ültem lovon, de megjártam már jópár lovardát, és volt, hogy több hónap is kimaradt... Aztán 2006 tavaszán rátaláltam a Tétényi Dunapart Lovasklubbra, ahová most is járok, és imádok ott lenni!:) Később majd esetleg díjugratásban szeretnék versenyezni.
 Mint említettem, imádom az állatokat: van 2 macskám, 2 zebrapintyem, jelenleg 2 akvárium üzemel (volt, hogy egyszerre 6 is), voltak/vannak halaim, tűzhasú gőtéim, kubai kék rákjaim, karmosbékáim és még sorolhatnám...És remélem egyszer lesz egy lovam is!:)
 Szabadidőmben szeretek rajzolni, olvasni, üvegfestékezni, gyöngyöt fűzni, hegedülni, horgászni, búvárkodni, úszni, biciklizni, korizni, utazgatni a nagy világban, fotózni és még sorolhatnám sokáig... Egyszóval sosem unatkozom.:) És persze ott van még a gépezés is. Ha jól emlékszem 6 éves koromban ültettek le először gép elé játszani, a Prince of Persia 2D-s változatával, és szüleim azt állítják, hogy úgy játszottam vele, mintha világ életemben azt csináltam volna...XD És azóta tart a PC-őrület nálam:) És amit eddig megtanultam, az csak a tapasztalat, és "önképzés", meg azt állítják, hogy van hozzá érzékem... Hát, ezt döntéstek el a honlap alapján:)
 Az új Horse's Club oldalba 2006. 11. 02ikán kezdtem. Úgy gondoltam, kéne egy olyan hely a neten, ahol minden információt egy helyen meg lehet találni. Azóta az a dolog kinőtte magát, jöttek az újabbnál újabb ötletek, kibővült, stb. A régi oldal www.gportal.hu/horsesclub címen még mindig működik, de azt már nem frissítem. Szép volt, jó volt, csak a hely lett kicsi, és költözni kellett. Az új oldal új kinézetet designet kapott - egyszóval "kicsit" megújult a HC. Ezen az oldalon kívül van még egy lovas PC és online játékokkal foglalkozó (www.gportal.hu/horsefun) és és egy lónevelde is (www.gportal.hu/hlk), úgyhogy a lovaglás, és a tanulás között mindig megpróbálok időt szakítani az oldalak szerkesztésére.
 És hogy miért szeretem szerkeszteni ezeket az oldalakat? Talán egy picit megmutathatom így is, hogy mennyire csodálom és imádom ezeket a fantasztikus állatokat!
 

 

 


 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés