keresés a lovardák között

Nyerj kétnapos páros belépőt a Hortobágyi Lovasnapokra
Válaszolj kérdéseinkre ezen az űrlapon június 30-ig és NYERD MEG az ötven darab kétnapos páros belépő egyikét a Hortobágyi Lovasnapokra!

Tölts el egy feledhetetlen lovas hétvégét Hortobágyon!

Július 7-9. között Neked is ott a helyed az 51. Hortobágyi Lovasnapokon, ahol a profi lovasok éppúgy szerepet kapnak, mint az amatőrök vagy a lókedvelő felnőttek és gyermekek. Irány a csikósok földje, ahol múlt és jelen találkozik! Ha Te leszel a szerencsés nyertesek egyike, akkor kétnapos kétfős jegyet nyerhetsz a rendezvényre. Összesen 50 db páros belépőt sorsolunk ki kérdőívünk kitöltői között.

 NYERNI SZERETNÉK

Ennyi remek lovasprogramot egy helyen máshol biztosan nem láthatsz

A Hortobágyi Lovasnapok több mint fél évszázados múltjával az országos szintű lovas rendezvények nagy öregjének számít: az 1671 óta fennálló ménes területén rendezett programok a régi lovasnapok hangulatát idézik. Ehhez kiváló hátteret és keretet nyújt a hortobágyi puszta, mely 1999 óta a Világörökség része.

  • Helyszín: 4071 Hortobágy, Mátai Ménes
  • Időpont: 2017. július 7-9.

Lesz csikósbajnokság, fogathajtó verseny, nemzetközi díjugrató verseny, díjlovaglás, nemzetközi western verseny - sőt, még Nemzeti Vágta előfutam is is - így mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb lovas programot. A legkisebbeket Gyermek Lovas Falu várja, kézműves foglalkozásokkal és természetesen lovaglási lehetőséggel.

Ugye tetszik a program? Ha a válasz igen, és szeretnél másodmagaddal eljönni a 2017. július 7-9. között megrendezésre kerülő 51. Hortobágyi Lovasnapokra, akkor már csak ki kell töltened kérdőívünket hogy közelebb kerülhess a nyeremény-jegyekhez:

 

Sorsolás 2017. június 30-án 12:00-kor. A nyertest a fenti űrlapon megadott e-mail címén értesítjük. A részletes játékszabályzatot itt találod »

2017.06.20. Lovasok.hu

 

 

 Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés