keresés a lovardák között

Nyerj lovastábort 1 Ft-ért a Debreceni Egyetem Lovasakadémián
Játékunkban most megnyerheted gyermekednek a Debreceni Egyetem Lovasakadémia nyári lovastáborát! Ehhez nem kell mást tenned, mint ezen az űrlapon 2017. június 20-27. között válaszolni néhány kérdésünkre lovastáborozási szokásaitokkal kapcsolatban.

A július 24-28-i debreceni napközis nyeremény-tábort felajánlotta: a Debreceni Egyetem Lovasakadémia

Napi kétszeri lovaglás még rossz idő esetén is!

A Debreceni Egyetem Lovasakadémia lovardája kellemes csendes erdei környezetben található, könnyen megközelíthető. Napi kétszeri lovaglás mellett a gyermekek megismerhetik a lovak körüli mindennapi teendőket is. A lovaglás mellett kézműves programok, kirándulás színesíti a táborban eltöltött órákat. Ha esetleg rossz idő lenne, akkor sem marad el a lovaglás: ekkor a lovarda fedett pályáján tarták meg a lovas foglalkozásokat.

  • A tábor helyszíne: Debreceni Egyetem Lovasakadémia, 4032 Debrecen,
    Kartács utca külterület
  • A tábor időpontja: 2017. július 24-28.
  • A tábor jellege: napközis lovastábor
 NYERNI SZERETNÉK

Ilyen lovastábort nyerhetsz gyermekednek

6-15 éves korú ifjú lovasokat háromszori étkezés (tízórai, ebéd, uzsonna), lovaglás, kézműves foglalkozások és kirándulások várják a Debreceni Egyetem Lovasakadémia lovastáborában. A gyerekek ellátogatnak a Botanikus kertbe és az Agora Tudományos Élményközpontba is, és egynapos kirándulást tesznek az erdei iskolával. A tábort családi szalonnasütés zárja.

Ugye tetszik a program? Ha a válasz igen, és gyermeked ráér 2017. július 24-28. között részt venni a Debreceni Egyetem Lovasakadémia napközis lovastáborában, akkor már csak ki kell töltened kérdőívünket hogy csemetéddel közelebb kerüljetek a nyeremény-táborhoz:

Sorsolás 2017. június 27-én 12:00-kor. A nyertest a fenti űrlapon megadott e-mail címén értesítjük. A részletes játékszabályzatot itt találod »

2017.06.20. Lovasok.huCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés