keresés a lovardák között

OTTO lovaspálya épült biztonsági korláttal
Magyarországon egyre többen igénylik az olyan lovastechnológiai beruházásokat, melyek kialakításában és minőségében a nemzetközi szinteknek megfelelő színvonalat nyújtják és akár helyi vagy regionális versenyek rendezésére is alkalmasak. Ebben segít a PannonExpert Kft.

OTTO lovardatalaj és műanyag korlát gondoskodik a kényelmes és biztonságos lovaglásról.

Szajkon épült meg a korszerű pálya

A közelmúltban került átadásra Baranya megye egyik kisvárosában, Szajkon egy 2100 m2-es OTTO-Sport négyévszakos szerkezetű kültéri lovaspálya, mely már a 2016-os Rioi Olimpián is bizonyító német technológián felül hazánkban egyedülálló korlát rendszert alkalmaz.

Professzionális biztonsági korlát veszi körül a szajki lovaspályát.

A francia Fornells S.A. cég már 40 éves múltra tekint vissza a lovaspálya korlátok terén, ami kiemelkedő nemcsak európai, de világviszonylatban is. A termékek között megtalálhatóak:

  • a lóversenypályák korlátai;
  • a nézőteret leválasztó kordonok;
  • az indítókapuk;
  • és a karámkorlátok is - de a felsorolás itt még közel sem ér véget. 

Megerősített biztonsági korlát a pálya körül

A francia gyártó mind a professzionális versenypályák, mind a magánlovardák technológiai igényeinek kielégítésére fel van készülve. A szajki pályán felállított, megerősített biztonsági korlát 3 legfontosabb tulajdonsága:

  • a korlát profilja belülről bordázott, nagy anyag sűrűségű;
  • megerősített csatlakoztatási pontok találhatóak a korlátok hossztengelyén;
  • stabil, öntött tartószerkezetek a korlát és az oszlop között.

A korlát különleges profiljának köszönhetően rendkívül erős és mégis rugalmas.

A termék legutóbbi fejlesztési újdonsága a megnövelt élettartamú anyaghasználat, amely a korlát teljes életciklusa során nagyobb biztonságot és tartósabb UV védelmet jelent – akár egyedi színekben is kérhető.

De mitől lesz biztonságos a korlát?

A korlát különleges profiljának köszönhetően rendkívül erős, mégis rugalmas, ami a nagy sebességgel történő ütközéseket elnyeli és elvezeti, ezáltal növelve a ló és lovasa biztonságát, elősegíti az esetleges sérülések elkerülését. Rögzítése többféleképpen (fix erősített műanyag-, acélcsővel vagy áthelyezhető T-oszloppal, avagy az egyedi fejlesztésű összecsukódó oszloppal) történhet, így az optimális választást az egyedi felhasználás határozza meg.

Hosszú élettartam

Számtalan pozitív tulajdonsága mellett kiemelkedik a korlát gondozásmentessége is. Ezek a korlátok az évek múlásával, az időjárás viszontagságainak való kitettség mellett is folyamatosan ugyanazt a biztonságot nyújtják.

Nem korhad, nem rohad, ellenáll a napsütés káros hatásainak és eközben nem igényel javítást vagy cserét. Amennyiben valamelyik eleme külső behatás eredményeképpen mégis cserére szorulna, úgy a szabadalmaztatott rendszernek köszönhetően, az újra összeállított korlát továbbra is a beépítés kori minőséggel és tulajdonsággal bír.

Hol lehet ilyen korlátot beszerezni?

A PannonExpert Kft., a Fornells S.A. hazai kizárólagos forgalmazója teljes körű lovarda- és lovastechnológiai tervezési és kivitelezési szolgáltatásokat nyújt az ország egész területén. A 2016-os évtől a PannonExpert Kft. új termékinek forgalmazásával (lovaspálya korlátok, műanyag lambrinok, lovaspálya tükrök) törekszik arra, hogy az OTTO rendszerű lovaspályák környezetét is a legmodernebb lovaspálya berendezési tárgyakkal tudják felszerelni a hazai lovasok.

Ha a Te is szeretnél lovardádban négyévszakos OTTO Sport lovardatalajon lovagolni vagy a pálya köré ilyen biztonsági korlátot telepíteni, kérj ajánlatot a PannonExpert Kft.-től, az OTTO és a Fornells S.A. hivatalos hazai képviseletétől.

ELÉRHETŐSÉGEK:
Tasnádi Gábor építészmérnök
 
OTTO Hivatalos Magyarországi Képviselő,
ügyvezető igazgató PannonExpert Kft.
+36 20 924-9489

2016.11.10. Tasnádi Gábor építészmérnök
PannonExpert Kft.Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés