keresés a lovardák között

Az olimpia lovas versenyeit is OTTO talajon rendezték
Láttad már a rio-i összefoglalót az OTTO Sport International pályáin zajlott eseményekről? Ha nem, akkor itt az alkalom, hogy megnézd róla a lélegzetálállító lovas képsorokat tartalmazó videót!

Ugye Te is szeretnél az olimpikonokhoz hasonlóan eredeti OTTO Sport talajon lovagolni?

2 év előkészület, 33.400 m2 talaj

Az OTTO Sport International GmbH történetének egyik legnagyobb projektje a 2016-os Rio de Janeiro-i Olimpiai Játékokon használt lovaspályák talajának a legyártása és telepítése volt. A brazíliai versenyeken összesen 33.400 m2 eredeti OTTO Sport lovardatalaj került megépítésre.

Nézd meg a rio-i összefoglalót az OTTO Sport pályáin zajlott eseményekről:

A hosszú, több mint 2 éves előkészületek eredményét 2016. augusztusában az egész világ megcsodálhatta és élvezhette a magas színvonalú versenyek közben. Az elkészült kisfilm megannyi lélegzetelállító pillanatot örökít meg - és amennyiben tetszett, akár meg is oszthatod barátaiddal, ismerőseiddel.

Ha a Te is szeretnél lovardádban négyévszakos OTTO Sport lovardatalajon lovagolni, kérj ajánlatot a PannonExeprt Kft.-től, az OTTO hivatalos hazai képviseletétől.

ELÉRHETŐSÉGEK:
Tasnádi Gábor építészmérnök
 
OTTO Hivatalos Magyarországi Képviselő,
ügyvezető igazgató PannonExpert Kft.
+36 20 924-9489

2016.11.10. Tasnádi Gábor építészmérnök
PannonExpert Kft.Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés