keresés a lovardák között

Áruld el, hogyan veszel lovas cuccokat és nyerj!




Ló- és lovasfelszeréseidet online szoktad megvenni? Vagy inkább személyesen mész be kedvenc lovasboltodba? Adj választ a Decathlon lovas kérdőívében október 5-ig, és nyerd meg az 5 darab 10.000 Ft-os Fouganza ajándékutalvány egyikét!

A Fouganza, a Decathlon saját márkája számára a vásárló az első. Kezdőtől a haladóig minden lovas számára kínálnak praktikus és egyben mutatós ló- és lovasfelszereléseket. Ráadásul legfőbb céljuk, hogy a lovasok mindig elégedettek legyenek, ezért alaposan megismerkednének vásárlási szokásaikkal. Ha segítesz nekik a lenti kérdőív kitöltésével, kétszeresen is jól jársz.

A kitöltéssel duplán nyerhetsz

Azzal, hogy kitöltöd a lenti egyszerű kérdőívet, hozzájárulsz ahhoz, hogy a jövőben még kellemesebb legyen az online vásárlás Decathlon webáruházában.

De ez nem minden: a válaszadók automatikusan részt vesznek egy nyereményjátékban, és öt szerencsés nyertes egy-egy 10.000 Ft értékű Fouganza ajándékutalvánnyal gazdagodik.

Megéri vagy megéri? Akkor kitöltésre fel!

A nyereményjáték 2016. október 5-én 24:00 óráig tart. Sorsolás október 6-án. A nyerteseket a Decathlon a sorsolás napján a játékosok által megadott e-mail címen tájékoztatja. Amennyiben a játékos nem jelentkezik a sorsolást követő 5 munkanapon belül nyereményéért, pótnyertes kerül sorsolásra.

 Letölthető részletes játékszabályzat »

2016.09.15. Lovasok.hu





Cikkajánló:


Hozzászólások:

























   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés