keresés a lovardák között

Nyerj belépőt Mony Roberts előadására
Iratkozz fel a Lovasok.hu hírlevelére és nyerd meg a 4 db belépő egyikét a május 10-i mezőhegyesi Monty Roberts előadásra! Sorsolás 2016. május 5-én.

Monty Roberts újra Magyarországon

"Az igazi suttogó" 2016. május 10-én ismét Magyarországra látogat. Tölts el egy napot a lovas legendával Mezőhegyesen, ahol a lovakról, emberekről, kapcsolatokról, a lovak gyógyító és útmutató erejéről szóló délelőtti elméleti előadást délután gyakorlati bemutató is követi. A nap folyamán végig lesz tolmácsolás, így nem kell félned, ha esetleg nem beszélnél angolul, továbbá lehetőséged nyílik dedikáltatásra is. Tovább az eseményhez »

 A nyereményjátékban való részvétel szabályai:

  • A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Pegazus Online Média Kft. a játékosok személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye, és a jelen játék lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, továbbá marketingtevékenysége során felhasználja.
  • A sorsolást azon feliratkozott tagok között tartjuk, akik 2016. április 20. és május 5. között feliratkoznak és a sorsolás pillanatában is a Lovasok.hu hírlevél listájának tagjai.
  • A nyerteseket e-mailben értesítjük a sorsolás napján, valamint nevüket közzé tesszük a Lovasok.hu Facebook oldalán.
  • A nyeremény 4 db egyfős belépőjegy Monty Roberts 2016. május 10-i mezőhegyesi előadására.
  • Ugyanazon felhasználónak több e-mail címmel való feliratkozása  a nyereményjátékból való kizárását vonja maga után.
  • A nyeremények átadása elektronikus úton történik (e-mailből letölthető tiszteletjegy formájában).
  • A regisztrált felhasználók megkapják a Lovasok.hu hetente - kéthetentente megjelenő elektronikus hírlevelét, melyben a legfrissebb lovas hírekről, programokról, újdonságokról és ajánlatokról kaphatnak rendszeres tájékoztatást.
  • Annak érdekében, hogy a továbbiakban hírlevelünk biztosan a Bejövő postafiókodba érkezzen, kérlek, add hozzá a hirlevel@lovasok.hu e-mail címet levelező rendszeredben a címlistádhoz.
  • Csak saját e-mail címed adj meg fel- és leiratkozáskor. A hibás adatmegadásból vagy a szándékos adathamisításból eredő károkért a Pegazus Online Média Kft. nem vállal sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget.
  • Az e-mail címed megadásával automatikusan elfogadod ezen részvételi feltételeket. A feltételek megváltoztatásának jogát a Pegazus Online Média Kft. indokolt esetben fenntartja.

2016.04.20. Lovasok.hu


KapcsoLÓdó cikkek:


Monty Roberts újra Magyarországon »


Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés