keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek

A lovas divat változik, a Spoga állandó
Ismét eltelt egy fél év, hamarosan újra összegyűlnek a lovas ágazat gyártói és kereskedői Kölnben, hogy felkészüljenek a következő szezonra és feltöltsék a lovasboltok polcait a legfrissebb újdonságokkal.

Augusztus 30. és szeptember 1. között ismét megnyitja kapuit a Spoga Horse szakkiállítás, ahol félévente találkoznak a lovas ágazat képviselői. Várhatóan ezúttal is mintegy 30 ország 400 eladója mutatja be régi és új termékeit, valamint legújabb fejlesztéseit itt, a lovassportok, lovas trendek és újdonságok vezető nemzetközi szakkiállításán. Az egészen új és friss kisvállalkozásoktól kezdve a legnagyobb márkákig a lovas ágazatban érdekelt gyártók széles spektruma felvonul.

Minden megtalálható itt, ami a lovagláshoz, lótartáshoz szükséges, a lovasruházattól kezdve a védőfelszereléseken, lovaglócsizmákon, nyergeken és más lófelszereléseken, ápolási termékeken át 16.800 négyzetméteren – de semmi nem eladó. A Spoga Horse ugyanis nem egy hagyományos értelemben vett vásár, hanem az a színtér, ahol a gyártók és a kereskedők új kapcsolatokat építhetnek.

A mostani rendezvény újdonsága, hogy először adják át a Spoga Horse Awardot három kategóriában.

Spoga Horse Lovas kereskedőknek szóló évente kétszer megrendezett szakmai kiállítás. Itt mutatják be a következő szezon lovas termékeit, újdonságait. A kiállított termékeket kizárólag nagy tételben lehet megrendelni, helyben vásárlásra NINCS lehetőség.

2015.08.14.  Maus AndrásCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés