keresés a lovardák között

Lovastábort keresel? 70 tuti ajánlat a nyárra!
Ha szeretnéd, hogy gyermeked fülig érő szájjal jöjjön haza egy nyári táborból, akkor lovastáborban a helye! Íme 70 lovastábor ajánlat, melyek közt garantáltan megtalálod a számotokra a legmegfelelőbbet.

Budapesten sem nagy kaland lovastábort találni a gyerkőcnek, ha Téged nyáron is a fővároshoz köt a munka. De ha megtehetitek, érdemes egy kicsit kimozdulni a fővárosból.

Lovastábor egy ugrásra a fővárostól a Bellandor Lovasközpontban

A lovastábor a Bellandorban attól lesz az igazi, hogy a gyerekeknek lehetőségük van megismerni a lovakat, összebarátkozni velük, részt venni a lovak körüli teendőkben. Az oktatás a gyerekek tudásszintjének megfelelően zajlik. Azok a kis lovasok pedig, akik már biztosan ülnek a nyeregben, lóhátról fedezhetik fel a lovarda környékét is.

Tovább a Bellandor Lovasközpont lovastáboraihoz >> 

Kalandvágyóknak: ismerkedés a honfoglalók lovával Ópusztaszeren

Az Ópusztaszeri Akhal Teke Ménes táborában megismeheted a honfoglalók különleges lovát, az Akhal Tekét, ráadásul mongol, vagy kazak jurtában lakhatsz. A táborokban a lovaglástanításon és a lovakkal való kommunikáción van a hangsúly.

Tovább az Ópusztaszeri Akhal Teke Ménes lovastáboraihoz >>

Lovastábor a Lovasok.hu ajánlásával az Etei Lovasudvarban

Ha csemetédet jó kezekben szeretnéd tudni, ráadásul fontos számodra, hogy a lehető legjobban és legbiztosabban sajátítsa el a lovaglás alapjait, akkor az Etei Lovasudvar lovastáborában a helye. 

Tovább az Etei Lovasudvar lovastáboraihoz >> 

Kicsi, kitartó és ügyes, mint a macska - lovastábor a Hucul Ménesben

Szakíts a városi nyüzsgéssel és a mindennapos rutinnal! Irány az Aggteleki Nemzeti park, ahol évszázados falvak, zöld erdők és csobogó patakok várják, hogy felfedezd őket a Bükk fennsíkjain szabadon nevelkedett huculok hátán. Ügettél már patakban? Nem? Ideje lenne kipróbálni!

Tovább az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság Hucul Ménesének lovastáboraihoz >> 

Ha a gyerek le sem teszi a vadnyugati regényeket: ÉB Dream Horse Ranch Lovastábor

Ha a gyerkőc legnagyobb vágya, hogy cowboy lehessen, akkor egy olyan lovastáborban a helye, ahol akár ezt a stílust is kipróbálhatja nyugodt, megbízható lovakon. 

Tovább az ÉB Dream Horse Ranch Lovastáboraihoz >> 

Ha gyors megoldás kell: expressz lovastábor a Szőlőhegyi Lovas Tanyán

A Szőlőhegyi Lovas Napköziben az év bármely napján, akár holnap is örömmel látják a csemetédet. Ha az érkezést megelőző napon délelőtt 10 óráig jelzed, hogy másnap érkeztek, reggel 8 órakor már tárt karokkal várnak. Hol is lenne jobb helyen gyermeked, mint a jó levegőn, ahol hasznosan töltheti szabadidejét?

Tovább a Szőlőhegyi Lovas Tanya lovastáboraihoz >> 

Hagyományos értékek, történelmi környezet: Lovastábor a Capári Lovasiskolában

A sümegi vár tövében található 300 éves barokk istállóépületnek különleges hangulata van. De a Capári Lovasiskola lovastáborai nem csak ettől különlegesek. Itt a gyerekek a ló segítségével könnyedén megtanulják a rendet, a tisztaságot, a kitartást és kötelességtudatot, s nem utolsó sorban az állat tiszteletét és szeretetét. A tábor összes lakója közösen vesz részt a reggeli istállómunkában, de van elméleti oktatás, lovaskocsis kirándulás és napos túra is.

Tovább a Capári Lovasiskola lovastáboraihoz >> 

Pán Péter nyomában - lovastábor a Seholszigeten

A Seholsziget Élménypark Sólyomszem Lovarda táborvezetőinél jó kezekben lesz gyermeked. Ráadásul a pedagógiai és táboroztatási tapasztalat mellett igazán különleges tudással is rendelkeznek, amivel igazán varázslatossá teszik a táborban töltött napokat. Többségük tanári végzettsége mellett számos kézműves technikának is mestere, vagy tapasztalt természetjáró, esetleg a hangszerkészítés avatott ismerője. Az esték elmaradhatatlan része a közös tábortűz, amely mellett mindig akad egy-egy gitár, vagy furulya, így a nap zárása vidám és meghitt hangulatban zajlik. A Sólyomszem Lovarda táborvezetői azt vallják, hogy az MP3 lejátszónál valódibb élményt nyújt a saját készítésű nádsíp megszólaltatása vagy a közös éneklés.

Tovább a Seholsziget Élménypark Sólyomszem Lovarda lovastábodaihoz >> 

Betyárképző és Zsivány tábor a Bakonyban

A Szépalma Hotel és Lovarda lovastáboraiban az élet elsősorban a lovak körül forog, de nagy hangsúlyt helyeznek a környezetbarát, környezettudatos életvitel megismertetésére. A tábori programok között a lovaglás, a lovak napi ellátása, fel- és leszerszámozása, és szakszerű ápolása mellett íjászat, erdei kincskeresés, tábortűz, szalonnasütés, lovas kocsis kirándulás, ping-pong, darts, csocsó, tollaslabda, foci is szerepelnek. Lesznek lovas témájú előadások, kézműves foglalkozások, csapatok közti akadályversenyek és vetélkedők is. 

Tovább a  Szépalma Hotel és Lovarda lovastáboraihoz >> 

Nos, megtaláltad, amit kerestél? Ha nem, akkor irány a Lovarda Kereső táborajánlója, ahol több mint 70 lovastábor közül válogathatsz helyszín, kor és időpont szerint.

2015.06.16. Lovasok.hu

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés