keresés a lovardák között

Ha nincs még ki a négy kereked: íme a legtutibb lószállítók
Kincsem és kortársai gyakran még saját lábukon mentek versenyezni, vagy vasúti vagonokban utaztak. Később teherautók platóján és nyitott utánfutókon utaztak a lovak. Ma már viszont kényelmes és biztonságos lószállítók gondoskodnak arról, hogy kedvenced kényelmesen és biztonságosan utazzon, bárhová vezessen is utatok!

Lószállítás egykor

A Cheval Liberté Gold Aluline utánfutója egy igazi áramvonalas klasszikus, ami maximális kényelmet biztosít lovadnak és sosem megy ki a divatból:

Ha lószállító, akkor Böckmann. Kedvenced világsztároknak kijáró elhelyezéssel első osztályon utazhat ebben a visszafogottan elegáns utánfutóban:

Persze nem minden a dizájn, sokat nyom a latban, ha egy megbízhatónak tűnő sárga ló áll jót a kiszemelt utánfutóért:

Ha a minimalista stílust és a letisztult formákat kedveled, ráadásul rendszerint annyi cuccod van, hogy még a lószállító tetejére is jutna pakk, akkor ez az ezüst csoda pont Rád vár:

Három a magyar igazság, negyedik a ráadás - tartja a mondás. Ha ezt lovaid létszáma is alátámasztani látszik, a Cheval Liberté tágas és praktikus Optimax lószállítójában mindannyian kényelmesen utazhatnak:

A B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező lószállító autók igazán praktikusak, ha gyakran kell utaznod négylábú sporttársaddal:

Ezeknek az autóknak a legnagyobb előnye, hogy lovaid és felszerelésed is kényelmesen elférnek, ráadásul Te is kényelmesen pihenhetsz, ha úgy adódik:

Egy kiválóan berendezett lószállító kamion pedig szinte második otthonotok lehet:

Ha a fenti listában nem találtad meg álmaid lószállítóját, nézz körül a Lovas Piactér lószállító hirdetései között: 

Összecsomagoltál, indulhatunk?

2014.10.22. Magyar Dorottya, Lovasok.huCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés