keresés a lovardák között


St. Leger Fesztivál a Kincsem Parkban 2011. október 1-2.

│ Kincsem ParkFutamok egész évben │ Top 7 lóverseny fesztivál │ Hírek
 Női amatőrlovas EB Fegat kupa │ St. Leger FesztiválÜgetőszilveszter
 │
Multifunkcionális rendezvényhelyszín │ Együttműködési ajánlatunk cégek részére │


Poéta, Naná, Lake Louise és Ostinato a főszereplők

Magas színvonalú versenyeket hozott az OMÉK St Leger fesztivál a Kincsem Parkban a hét végén. Szombaton az ügetőn a 78. Kétévesek Nagydíjában Poétával pályafutása legnagyobb sikerét aratta a fiatal idomár- hajtó Juhász Balázs. Az Őszi Kanca Díjban a címvédő, tavalyi „Év Ügetőlova” Naná ismét nagyot villant és a harmincszoros champion Fazekas Imrével újabb nagydíj győzelmet aratott.

Vasárnap a galoppon a kétéves évjárat legnagyobb versenyét az 1400 méteres OMÉK- Szent László Díjat biztosan nyerte a remek származású Lake Louise a Németországból hazalátogató Kerekes Károllyal. A háromévesek utolsó klasszikus futama a 2800 méteres OMÉK- Magyar St. Leger sokáig emlékezetes küzdelmet hozott.

Kétszázzal a vége előtt a Magyar Kancadíj győztese Exlibris már biztos nyerőnek látszott, ám a Derby nyerő Ostinato egy utolsó támadást indított és éppen a célban megelőzte örök riválisát az olasz Nino Murru-val. Az A36 szindikátus színeiben futó német tenyésztésű telivér mostani sikerével hatalmas lépést tett az „Év Lova” büszke cím felé.


Korábbi hírek és programajánló a St Lager Fesztivállról:

OMÉK - ST Leger Fesztivál a Kincsem Parkban

A hét végén a Kincsem Park szomszédságában megrendezett OMÉK-kal közösen zajlik a TOP 7 lóverseny fesztivál utolsó állomása a budapesti versenypályán. A kétnapos rendezvény szombaton 11 órakor nagyszabású versenyló árveréssel kezdődik, ahol ügetők és angol telivérek kerülnek kalapács alá. Délután ügető futamokkal folytatódik a program. A 78. Kétévesek Nagydíjában Platina Lady (Fazekas Imre) valamint Poéta (Juhász Balázs) a favoritok. Az Őszi Kancadíjban a négyéves Night Lady (Hajnal Tibor) folytathatja nagy menetelését.

Vasárnap 12 órától a telivérek lesznek a főszereplők, a háromévesek utolsó klasszikusában az OMÉK- Magyar St. Leger-ben a Derby nyerő Ostinato bebiztosíthatja győzelmét az „Év Lova” pontversenyben. Az OMÉK- Szent László Díjban a jövő reménységei a kétévesek állnak starthoz, négy éve például Overdose is begyűjtötte a rangos tenyészverseny trófeáját. Mindkét napra a belépés díjtalan, sőt a szervezők ezúttal nem csak nyereménnyel, hanem OMÉK belépőkkel is fogadásra csábítják a játékos kedvű látogatókat. 


Versenyló árverés a Kincsem Parkban

Nagyszabású versenyló árverést rendeznek október 1-én, szombaton a Kincsem Parkban. Az árverés elején 11 órától ügetőlovak kerülnek kalapács alá, majd következnek az angol telivérek. Mindkét fajtában a tenyészegyesületeknél lehet jelentkezni azoknak, akik árverésre kívánják bocsátani lovaikat. Az eddigi regisztrációkból kiderül, hogy a legsikeresebb ügetőménes a rádiházi Kabala valamint a két legnagyobb angol telivér tenyésztő a Dióspusztai ménes valamint a Telivér Farm biztosan eladásra kínál jó származású versenylovakat Budapesten. A St. Leger Fesztivál keretén belül megrendezett lóárverésre a lóverseny szakemberek, rajongók mellett a Hungexpon zajló 2011-es OMÉK látogatóit is várják a szervezők.

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés