keresés a lovardák között


S.O.S. vészhívó telefon
ÚJ Termék!

 TAnita Lovasboltja  Marstall takarmányok  Hit Air védőmellény │ S.O.S. vészhívó │

S.O.S. MOLLY

S.O.S. vészhívó készülék lovasoknak kizárólag a Tanita lovasboltban...

Telefonként, valamint GPS alapú nyomkövetőként is használható eszköz,
hatalmas segítség azoknak, akik szeretik a praktikus dolgokat.

Segély kérés

A készüléken található SOS gomb megnyomásával Ön azonnal megadhatja pontos helyét, ahol a segítséget várja. Az eszköz először SMS-t küld pozíció koordinátákkal a beállított telefonszámra, majd tárcsázza is a számot.

Telefonként

Az eszközön előre beállítható 4+1 (az 5. az S.O.S jelzés) fontos telefonszám, melyek a gombok egyszerű lenyomásával azonnal hívhatóak. Gyerekek esetében például érdemes „anya” és „apa” telefonszámát beállítani, idősek számára a legközelebbi rokonok, szomszédok számát érdemes beállítani.

Követés

Az eszköz és ezáltal a személy vagy jármű aktuális helyzete bármikor lekérdezhető egy SMS-el. Válaszként egy SMS-t kapunk, mely beállítástól függően vagy a szélességi és hosszúsági koordinátákat tartalmazza, vagy egy Google MAPS linket, melyet egy okos telefonnal azonnal meg is tudunk nyitni, és egy térképen azonnal láthatjuk a pontos tartózkodási helyet, valamint a címet.

Online követés

A készülék beállítható, hogy adott időközönként (min. 1 perc) pozícióját feltöltse egy szerverre. (www.webtrack.hu), így webes felületen is megtekinthető az aktuális pozíció, illetve a bejárt útvonal. Az utolsó 30 nap útvonalainak, adatainak megtekintése havidíjas szolgáltatás. Erről a szolgáltatásról érdeklődjön viszonteladójától.

Leesés érzékelés

A készülék giroszkóppal is rendelkezik, így akkor is képes segélyhívást indítani, amikor viselője a földre esik. Ez a funkció életmentő lehet a lovas, motoros baleseteknél is.

Tovább az S.O.S. MOLLY technikai részleteihez >>>Az S.O.S. vészhívó készülék hamarosan kapható lesz TAnita Lovasboltjában!
Tovább TAnita Lovasboltjának oldalára >>>

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés