keresés a lovardák között


 

 

póló- és pályatervező verseny az OTP Bank Lovas Világkupán

EREDMÉNYEK 2010OTP Bank Lovas VilágkupaShowműsorII.Nemz-i gyerek lovasnap
Fogathajtó VKDíjugrató VKSportolók-művészek versenye
Kiállítói információkPálya- és pólótervező verseny

Pólótervező pályázat

 

Az OTP Bank Lovas Világkupa szervezői és a főtámogató OTP Bank fontosnak tartják, hogy a látványos lovas show mellett minden évben egy társadalmi ügyre is felhívják a figyelmet. A 2010-es kupa hivatalos pólójának tervezésére a szervezők kreatív pályázatot írtak ki, a győztes terv alapján készült póló megvásárlásával pedig bárki támogathatja a Magyar Lovasterápia Szövetséget.

Az idei OTP Bank Lovas Világkupa jótékonysági akciója során a szervezők a Magyar Lovasterápia Szövetségnek (MLTSZ) gyűjtenek adományt, amivel a terápiás lovaglás fontosságára szándékoznak felhívni a figyelmet. A 2010-es kupa hivatalos pólójának tervezésére a szervezők kreatív pályázatot írnak ki, a győztes terv alapján készült póló megvásárlásával pedig bárki támogathatja majd a szövetséget.

A főtámogató 2009-ben lovas relikviák árverezésével, idén pedig pólótervezési pályázattal, és a pólók megvásárlásából befolyó bevételekkel támogatja a Magyar Lovasterápia Szövetséget. A szervezet az értelmi és testi fogyatékkal, valamint a tanulási és a beilleszkedési nehézségekkel küzdő gyermekeknek nyújt segítséget.

Az OTP Bank Lovas Világkupa hivatalos Facebook rajongói oldalán 2010. október 28-tól indul a verseny, vagyis ettől a naptól kezdve bárki feltöltheti munkáját a közösségi oldalra. A beküldött pólóterveknek a Magyar Lovasterápia Szövetség küldetését, vagyis a lovak gyógyító közelségét kell kifejeznie. A pályázatról részletesebb információk a http://www.facebook.com oldalon találhatóak. 

Akinek munkáját a közösségi oldalon november 25-ig a legtöbben kedvelik (like), egy kétszemélyes wellness hétvégén vehet majd részt Sümegen. A nyertes kreatívot az OTP Bank saját költségén 1000 példányban legyártja, amelyet december 3-5. között az esemény helyszínén, 1000 forintért bárki megvásárolhat. A szervezők a bevétel teljes összegét a Magyar Lovasterápia Szövetségnek ajánlják fel.

Az 1997-ben alakult Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány célja a lovasterápiával foglalkozó intézmények és személyek országos szintű összefogása, érdekeinek védelme, továbbá a tevékenység szakmai és jogi kereteinek megteremtése. A szervezet munkájáról további információ a www.lovasterapia.hu oldalon található.

Az OTP Bank Lovas Világkupát immár negyedik alkalommal rendezik meg a Papp László Sportarénában, 2010. december 3. és december 5. között. Az eseményen a világ lovas élvonalát képviselő versenyzők mellett látványos show-elemek és a II. Nemzeti Gyerek Lovasnap is hozzájárul, hogy az év lovas eseménye minden korosztály számára szórakoztató élményt nyújtson.

 

 


 

Pályatervező verseny

 

A budapesti OTP Bank Lovas Világkupa szervezőbizottsága pályatervező versenyt ír ki, melynek győztese hivatalos felkérést kap a GAS Magyar Ló Kupa döntőjének megépítésére a Papp László Budapest Sportarénában, amelyre 2010. december 4-én kerül sor.

Részvételi feltétel:
- minimum nemzeti 3-as szintű díjugrató pályaépítői minősítés

Feladat:
- Tervezze meg a GAS Magyar Ló Kupa döntőjének pályáját, távolságokkal, magasságokkal/szélességekkel együtt!
- A megtervezett pályát Visio, PDF vagy JPG formátumban juttassa el az alábbi e-mailcímre:
equime.design@gmail.com (Erdélyi Magdolna részére)

Technikai adatok:
- A GAS Magyar Ló Kupa 130 cm-en, egyszeri összevetéssel (A 238.2.2.) rendezett versenyszám.
- A versenypálya mérete 75 x 30 méter.

Egyéb információk:
- A pályarajzokat Rob Jansen (NED) nemzetközi 4-es szintű pályaépítő bírálja el.
- Beküldési határidő: 2010. november 20.
- A pályázatok elbírálásának határideje és a végeredmény közzététele: 2010. november 25.

A versennyel kapcsolatos egyéb kérdésekre vonatkozóan tájékoztatás az equime.design@gmail.com
címen, illetve a +36 30 862 8904-es számon.

 

Lázár Vilmos
az OTP Bank Lovas Világkupa
szervezőbizottságának elnöke
a Magyar Lovassport Szövetség elnöke

Erdélyi Magdolna
az OTP Bank Lovas Világkupa
szervezőbizottságának tagja
a Díjugrató Szakbizottság pályaépítő referense

 

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés