keresés a lovardák között


Lovastörténelmi pillanat! - 2010. október 20.
ÚJ NEMZETI LOVASPROGRAM

Budapest, Parlament, Konferencia a Főrendi-ház termében
Köszöntőt mondott Dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke

A találkozót vezette Lezsák Sándor, az országgyűlés alelnöke.

A résztvevők:
Lovastársadalmunk, a döntéshozók – országgyűlési képviselők, a tárcák államtitkárai – politikai, társadalmi és gazdasági életünk szereplői, lovassportunk kiváló személyiségei: világbajnokaink, országos bajnokaink, a legrangosabb lovas kitüntetés a Gróf Széchenyi István Emlékérem birtokosai.

Az előadók:
Dr. ÁNGYÁN József, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára: A lovaságazat szerepe a vidékfejlesztésben, BARANYAY László, a Magyar Fejlesztési Bank elnök-vezérigazgatója: A lóversenyzés helyzete és korszerűsítésének lehetőségei;a Bábolna Ménesbirtok és a Mezőhegyesi Állami Ménes jövője,  BÁNKI Erik országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Sport- és Turisztikai Bizottság elnöke: Ausztria – síparadicsom, Magyarország – lovasparadicsom,  BÁTHORY  Balázs, a2B Partners Kft. ügyvezető igazgatója: A Nemzeti Lovas Stratégia gazdasági összefüggései; nemzetközi kitekintés,  DALLOS Gyula mesteredző, örökös bajnok: A Nemzeti Lovas Stratégia háttere és útja a megvalósulásig, Dr. HORVÁTH Zsolt országgyűlési képviselő a Parlament Alkotmányügyi, Igazságügyi és Ügyrendi Bizottság tagja: Országgyűlési határozat a nemzeti lovas ágazati stratégia megvalósításáról, LÁZÁR Vilmos, a Magyar Lovassport Szövetség elnöke, Hétszeres fogathajtó világbajnok: A Nemzeti Lovassport Sratégia alapjai , Dr. EDVI Péter, a Magyar Lovasterápia Szövetség elnöke: A lovasterápia szerepe, lehetőségei és oktatása hazánkban,  Dr. FEHÉR Károly c. egyetemi tanár, a Magyar Lovassport Szövetség kommunikációs igazgatója: A Nemzeti Lovas Stratégia  és a PR: tájékoztatás, közvélemény-formálás, kapcsolatépítés, nyilvánosság gyakorlata,  Dr. JÁRMY Miklós, a Magyar Lovassport Szövetség elnökségének tagja: A lótenyésztők szerepe és lehetőségei a Nemzeti Lovaságazati Stratégia megvalósításában, KASSAI Lajos világbajnok lovasíjász: Magyar lovashagyományok a XXI. században , Dr. SÓTONYI Péter egyetemi tanár, Szent István Egyetem, a Magyar Lovassport Szövetség alelnöke: A lovasoktatás rendszere, SZÉKELY Tibor, a Magyar Huszár- és Katonai Hagyományőrző Társaság ügyvezető elnöke: Az újjáéledt huszár- és katonai hagyományőrző társaságok szerepe és jelentősége, SZOTYORI NAGY Kristóf, a Magyar Lovassport Szövetség elnökségének tagja: A lovas élsport múltja és jövője, SZŐCS Géza a Nemzeti Erőforrás Minisztérium kulturális államtitkára: Magyar kultúra – lovaskultúra, V. NÉMETH Zsolt, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára: Az átalakuló vidékfejlesztési támogatások.

Vissza az Új Nemzeti Lovasprogram oldalára <<

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés