keresés a lovardák között


LotusRomeo - referenciák

LotusRomeoA márkáról ƒ| A tervezőrőlFelnőtt ruházat ƒ| Gyermek ruházatReferenciák ƒ|
 | Nyereményjátékƒ | Bajnok leszek! pályázat ƒ|


Néhány vélemény a tesztelőktől:

Szenny-és víztaszító alapanyagból készült nyeregalátét:
"nem tudom, hogy csináltátok.. de jelentem nyakig érő sártengerben is fehérlik még mindig az izzasztó.. ez már teljesítmény, amikor a "másik márkás" nyeregalátétemet 2 hét után befogta a nyereg meg a kosz :)"

Rendkívül kopásálló, minőségi alapanyag:
"Eddig azt tudom mondani, hogy nagyon meg vagyok vele elégedve, az izzadtságot hihetetlenül hamar beszívja. Ugyanolyan szép állapotban van ahogy megkaptam.”  „Mindenki a csodájára jár, kérdezgetik , honnan van mennyiért vettem. Nem utolsó sorban gyönyörű a tervezés. Puha, és remek anyagból van :)"

A legjobb referencia a lovasok véleménye a LotusRomeo termékeiről:

"Szerintem a LotusRomeo termékek felveszik a versenyt nagy,ismert nyugati márkákkal is, és ezt tapasztalatból mondom!"- Újvári Barbara

"Kiváló minőség, gyönyörű tervezés és kidolgozás, amely a világszínvonalban is megállja a helyét. És persze a LotusRomeo titkos összetevője, amelytől mindenki különlegesebbnek érzi magát. Ebben a márkában nem lehet csalódni, mindenkinek ajánlom!" - Papp Alexandra


További Referenciák, vélemények:

LotusRomeo hírek a Spoga Horse nemzetközi vásárról

Első alkalommal mutatkozott be a LotusRomeo márka a kölni Spoga Horse kiállításon, és nem várt sikert hozott a márka számára.

Személyes Beszámoló Székely Évától, a Cég Vezetőjétől:

 

"Az első két nap szinte megszállták a standot az érdeklődők, sorban álltak, annyian érdeklődtek a termékek iránt. Egyöntetű véleménye volt a kereskedőknek, hogy végre valami újat látnak, valamit, ami eddig nem volt jelen a piacon, és mindez kiváló minőségben. Azonnali megrendelést kaptunk Svédországból, Finnországból, Németországból - több cégtől is - Oroszországból. Ezen kívül Dániában, illetve Németországban két olyan nagykereskedővel szerződtünk le, akik több száz lovas boltot látnak el termékekkel. Az utolsó nap még csak most kezdődik el, úgyhogy a forgalmazó országok listája még mindig bővülhet.

Nagyon szeretném megköszönni Szabó Anitának azt, hogy a kezdetektől bízott a márkában, szakmai tanácsaival segítette a fejlesztéseket, biztatott és támogatott, és minden versenyén kizárólag LotusRomeo ingeket és zakót visel. Szintén szeretnék köszönetet mondani Magyar Anettnek, hogy segített abban, hogy az ötlet formát tudjon önteni, és a lovának, Lótuszvirágnak, hogy „kölcsönadta” a nevét a márkának."

A LotusRomeo legújabb kollekciója, amellyel a Spoga standján mutatkozott be, hamarosan a magyarországi boltokban is kapható lesz.


 

Szabó Anita - Very N: Kiskunhalas Nagydíj 2010 győztese

„A LotusRomeo termékei azt biztosítják számomra, amit én elvárok egy kiváló minőségű lovasruházattól. Az alapanyagain már első ránézésre látszik a jó minőség, viselésük kellemes, és nagyon jól bírják az igénybevételt. A hazai és a külföldi versenyeimen is egyértelműen a LotusRomeo zakójában és ingjeiben lovagolok, mert nagyon kényelmesek, érződik rajtuk, hogy a lovas igényeinek megfelelően lettek megtervezve, emellett szeretem az elegáns, nőies megjelenést, amit ezek a ruhák biztosítanak nekem.”


 

Elérhetőségek - Rendelés:

Székely Éva
Telefon: +36 70 453–7049
E-mail: info@lotusromeo.com
Web: www.lotusromeo.com

Tovább Székely Éva bemutatkozásához >>

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés