keresés a lovardák között


Pavo Big Box nagykiszerelésű lótakarmányok

A PAVO Holland Elit Minőségű Lótápgyár a mai nehéz gazdasági körülmények között, s a magyarországi lovasélet kihívásokkal teli időszakában nagyon fontos az átgondolt tervezés. A fenti viszonyok ismeretében a Pavo szeretné bemutatni új kiszerelését, mely immár Magyarországon is elérhető KEDVEZŐBB ÁRON, MINT A ZSÁKOS KISZERELÉS! MÁR 5-10 LÓNÁL ÉRDEMES HASZNÁLNI!!!!

Bemutatkozik a Pavo Big Box nagykiszerelésű lótáp és müzli

 • PAVO BIG BOX PELLET (lótáp) 750 kg
  szavatossági idő: 3 hónap
 • PAVO BIG BOX MÜSLI 500 kg
  szavatossági idő: 3 hónap

Ha Ön minimum 10 lóval rendelkezik, érdemes árajánlatot kérni a PAVO Big Box kiszerelésű lótakarmányokra. A Big Box használata által pénzt spórolhat meg, hiszen alkalmazásával ha a zsákos kiszereléshez viszonyítjuk 10 lónál évente több mint 750 kg lótakarmány árát spórolhatja meg, mely jelentős összegnek számít a mai gazdasági helyzetben.

PAVO lótápok etetésének előnyei:

 • A ló igényeihez igazítottan tartalmaz minden ásványi anyagot és vitamint, etetésekor nem kell és nem is szabad plusz vitaminokat, ásványi anyagokat vagy egyebeket adni mellé (ez által pénzt spórolunk meg, s elkerüljük a túltakarmányozást és az alultápláltságot)
 • Etetése egyszerű, ha zabbal keverjük, kevesebb zab kell mellé, ez által elkerüljük a tárolási veszteségeket (pl. egér, patkány kártételt)
 • Tárolása kisebb helyet vesz igénybe
 • Szavatossága 6 hónap garantált beltartalommal (zsákos termékeknél), egyedüli lótakarmány, mely rendelkezik HCCP minősítéssel Európában
 • A Pavo lótakarmány gyár és a holland Wageningeni Agráregyetem közös kísérlete alapján bebizonyosodott, hogy a csak zabra és kukoricára alapozott sportló-felnevelés katasztrofális eredményekhez vezethet – A csikók túl gyorsan nőnek, a csontok, ízületek, szalagok nem kapják meg azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, melyek az optimális felneveléshez szükségesek, s ez egyenes útja a OC/OCD (chippesedés, egyéb lábproblémák)betegséghez
 • A fentiek alapján fejlesztette ki a PAVO Podo termékeket, melyek optimális arányban és mértékben tartalmazzák a növekedéshez szükséges vitamin és ásványi anyagokat, melyek segítik megelőzni és megvédeni a növekedésben lévő csikókat, már magzati korban is. Eredményessége független klinikai vizsgálatokkal igazolt.
 • Nem tartalmaz doppingszert és állati eredetű fehérjét.
 • Olyan nagy tenyészetek, mint a VDL Ménistálló és Tenyészet, De Radstake, Stal Paul Schockemöhle, és neves sportolók több szakágban, mint Angelique Hoorn, Marcus és Johannes Ehning, Albert Zoer, Piet Raaymakers, Eric van der Vleuten, IJsbrand Chardon már megbizonyosodtak Pavo termék jelentőségéről és értékességéről a lótakarmányozásban.

Speciális ajánlatunk:

 • Pavo Big Box (nagy papírdoboz egy raklapon
  – mozgatása villás targoncával)
 • Pelleteknél Tömege: 750 kg, szavatossági idő: 3 hónap
 • Müzliknél tömege: 500 kg, szavatossági idő: 3 hónap.

Alkalmazásának előnyei:
Olcsóbb, mint a zsákos termékek!!!!

A PAVO és a lovassportok világa

A díjugratásban, díjlovaglásban, fogathajtásban, lovastusában, már meggyőződtek a PAVO lótápok teljesítőképességéről. A legmagasabb szinten versenyzőknél alapvető fontosságú a kiegyensúlyozott, kiváló minőségű lótakarmányok használata. Elsődlegesen a kontollálható energia-ellátás mellett kiemelkedő szerepe van az izommunkához igazított vitamin és ásványi anyag ellátásnak, mely által az izomzat gyors regenerálódását érjük el, a tejsavas folyamatok megelőzése mellett. Azonban a különböző sportágak különböző megterhelést és erőkifejtést jelentenek, ezért fejlesztette ki a PAVO szakágakra specializával menüit:

Pavo Jumping Menü

Pavo Díjlovagló Menü

Pavo fogathajtó Menü


Piet Raaymakers


PAVO Holland díjlovagló
bajnokság győztese 2009:
Zhivago

A PAVO lótápgyár a
KWPN hivatalos partnere


Ijsbrand Chardon


                                
PAVO HUNGARY - Suta Éva Ló-Tünder Kft.
4281 Létavértes, Sándor u. 81.
Tel.: +36 30 358-2331 E-mai: lotunder@gmail.com
www.pavo.hu
Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés