keresés a lovardák között


Nyitott Lovardák 2011

 │ Nyitott lovardák 2011 │ Helyszínek, időpontokSajtóinformációk │
Regisztráció lovardáknak │ Médiapartnereink

Tekintse meg a 2011. NYITOTT LOVARDÁK  időpontjait!

>> Nyílt napok helyszínek
és időpontok
 <<

Ingyenes lovaglás:

2011. április végén újra indul a nyitott lovardák programsorozat, mely egészen júniusig közepéig tart. Az immár 7. alkalommal megrendezésre kerülő programsorozat célja, hogy a lehető legtöbb érdeklődőnek lehetősége legyen megismerni a lovaglást, a lovas sportokat.
A rendezvény ideje alatt a részt vevő lovardák ingyenes lovasprogramokkal várják a jelentkezőket.

A programban részt vevő lovardák listájának, és a nyílt napok időpontjainak megtekintéséhez kattintson IDE!

Az ország egész területén:
A Nyitott Lovardák 2011. programsorozatra az ország egész területéről jelentkeztek lovardák, így országszerte közel 70 alkalommal várják a látogatókat.
 
 
Összefogás a rászorulók terápiás lovagoltatásáért 

Az egymásért és az állatokért való felelősségvállalás jegyében a szervezők arra bíztatják a programsorozatra látogatókat, hogy fejenként 100,- forintos jelképes adománnyal járuljanak hozzá a rászorulók terápiás lovagoltatásához. De a lovakról se feledkezzünk el; ők köszönetképpen szívesen fogadnak egy-egy répát vagy almát.
 

Egyéni programok lovardánként:
Minden lovarda egyéni programmal készül a nyílt napra. Az érdeklődők nem pusztán lóra ülhetnek, hanem lehetőségük van megismerni az istállókat, felszereléseket, lovakat, a lóápolás alapjait, és a biztonságos lovaglás szabályait, vagy akár lovas kocsikázhatnak is.
A lovardák egyéni programjai az időpont-táblázatban tekinthető meg az  jelre kattintva.
 
Részvétel a lovardáknál történő regisztrációhoz kötött:
Részt szeretne venni a 2011-es Nyitott Lovardák programsorozaton? A nyílt napokra való jelentkezés csupán előzetes bejelentkezéshez kötött, hogy a lovardák kellőképpen fel tudjanak készülni a látogatók fogadására. Nézze át a megjelölt időpontokat, és lovardákat, majd válassza ki a számára legalkalmasabbat. Ezután a táblázatban feltüntetett e-mailen vagy telefonon keresztül vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott lovardával, és adja meg, hány fővel szeretne részt venni, melyik időponton. További kérdéseivel a lovardák elérhetőségeinél tájékozódhat.
 
Sajtóinformációk:

Érdekesnek találja nyitott lovardák programsorozatunkat és szeretné minél több emberrel megismertetni? Meg tudná jeleníteni újságjában, TV-műsorában, honlapján? Kettintson SAJTÓINFORMÁCIÓ menüpontunkra, ahol rövid összefoglalónkat megtekintheti és képekkel letöltheti!

>> Sajtóinformáció 2011

Lovarda regisztráció:
Lovardával szeretne részt venni a Nyitott Lovardák programsorozatban? Még megteheti! Olvassa el tájékoztatónkat, és regisztráljon ide kattintva: Lovardaregisztráció és információk Nyitott Lovardák 2011!

>> Lovarda regisztráció

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés