keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovasboltok   »   Horze Lovasáruház


A Lázár Team is a Horze-t választotta

Még nincs egy éve annak, hogy Budapest mellett Dunakeszin megnyílt Magyarország legnagyobb és legszínvonalasabb lovas áruháza. A Horze lovas felszereléseket az egész világon több évtizede ismerik. Ma már hazánkban is egyre ismertebbek és népszerűbbek a kiváló minőséget képviselő termékeik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy a tizenháromszoros fogathajtó világbajnok Lázár fivérek is a Horze termékeit fogják a jövőben használni.

A Domonyvölgyi Lázár Lovasparkban május 24.-én Kalkó Róbert a Horze Hungary ügyvezető igazgatója Lázár Vilmossal és Lázár Zoltánnal a sajtó képviselői előtt megállapodást írtak alá arról, hogy a jövőben a Horze Hungary Kft biztosítja a Lázár csapat lovas felszereléseinek egy részét.

Ez  jelen pillanatban a versenyzők felső ruházatát foglalja magában, de később ez az együttműködés remélhetőleg bővülni fog mindkét fél megelégedésére. A fogathajtó világbajnok testvérek mellett már Dallos Zsófia, Janik Attila és hazánk csodalova Overdose is a Dunakeszi Horze lovasáruház támogatását élvezik.

Szerző: Tóth István


A Horze Lovasáruház korábbi és további Akciói, Rendezvényei, Hírei:

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés