keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovasboltok   »   Horze Lovasáruház


Overdose – akinek jól áll a Horze...

2009. április 8.-án a sajtó képviselői előtt került sor annak a szponzorációs szerződésnek az ünnepélyes aláírására, mely a Horze és a „csodaló” tulajdonosa, Mikóczy Zoltán között jött létre. A kölcsönös együttműködés mindkét fél számára előnyös, hiszen egyrészt erősíti a kapcsolatokat; illetve hosszú távon hozzájárulhat a termékek továbbfejlesztéséhez is: elérve, hogy a Horze kiváló termékei a versenyzők tapasztalatai és visszajelzései alapján még jobbak legyenek. A szerződés értelmében a Horze különféle termékekkel támogatja a lovat és lovasát, sőt az egész csapatot; biztosítva a „csodaló” felkészüléséhez és versenyzéséhez szükséges teljes felszerelést, kellékeket, lovas ruházatot.

Ezen felül különféle vitaminokkal is segítenek, hogy „Dózi” a lehető legjobb formában kezdje meg a 2009-es versenyszezont. Ebben pedig a magas hatóanyag-tartalmú Pharmacare étrend kiegészítő, és gyógyhatású készítmények vállalnak oroszlánrészt, melyeket jelenleg több hazai versenyző is tesztel.

Cserébe a Horze annyit kért a „csodaló” csapatától, hogy a ló illetve a lovasok használják, viseljék termékeiket, Overdose pedig adja hozzá a nevét, s ahol csak lehet, jelenjenek meg együtt. Ez egyaránt jó a lovasoknak – hiszen egy világszínvonalú cég minőségi termékeit hordhatják – de éppúgy büszkeség a Horze számára is, hogy egy ilyen nagyszerű lóval, mint Overdose tudnak együtt dolgozni! 

Ha a Horze cég termékeit a legjobb magyar versenyzők és lovaik használják, akkor ők példaképként szolgálhatnak a többi lovas számára is. Elérve ezáltal, hogy a hazai piacon mindössze pár éve jelenlévő skandináv óriáscég a lovasok körében ismertté és népszerűvé váljon.

A Horze immár a világ mintegy 40 országában van jelen, tavaly 9 új áruházat nyitott – köztük a Dunakeszin található magyarországi kirendeltségüket. Az aláírt szerződés tehát mindkét fél számára előnyös, mert nem csupán a „csodaló” és kétlábú segítői számára biztosít kedvező feltételeket a versenyzéshez, hanem a Horze-nak is nagy örömöt okoz, hogy egy „csodaló” használhatja termékeit. Hiszen így Overdose révén szinte az egész világ felfigyelhet nem csupán a Horze-ra, hanem a magyar lovasvilágra is; elérve, hogy a hazai lovastársadalom ismét régi fényében ragyoghasson; rászolgálva arra, miszerint lovas nemzet vagyunk…

A fentiek értelmében a Horze végső célja e támogatással tehát nem más, mint hozzájárulni ahhoz, hogy felkeltsék és fenntartsák az emberek – különös tekintettel az ifjabb generációk – figyelmét, érdeklődését a ló- és lovassportok iránt.

Ennek szellemében a Horze képviseletében Kalkó Róbert ügyvezető gratulált Mikóczy Zoltánnak és Ribánszky Sándornak a „csodaló” eddig elért eredményeihez, és kívánt jó egészséget, sok sikert és még több nyertes versenyt a továbbiakban is. Ezt követően került sor a megállapodás ünnepélyes aláírására, melyről bizton állítható, hogy egy hosszútávú és gyümölcsöző együttműködés kezdete.


Ribánszky Sándor, a ló idomárja a szerződés aláírását követően úgy nyilatkozott, hogy ilyen sok támogatást, s összességében ennyit, mint a Horze-tól még soha senkitől sem kaptak, ez a lehető legmesszemenőbb önzetlen segítség, amiben ezidáig részük volt.
Mikóczy Zoltán pedig bízik benne, hogy nemsokára eljön az az idő, amikor Overdose révén mindez a Horze számára is megtérül.

Szerző: Süle Rita
Fotók: Horze


A Horze Lovasáruház korábbi és további Akciói, Rendezvényei, Hírei:

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés