keresés a lovardák között


Diana Vadász-Felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium

52 812 02 0000 00 00 OKJ SZÁMÚ LOVASTÚRA-VEZETő KÉPZÉS
A CSONGRÁDI DIANA SZAKKÉPZő ISKOLÁBAN

A Diana Szakképző Iskola 2008. szeptember 22-én indítja egy éves lovastúra-vezető képzését. Az iskola tanítási rendje lehetővé teszi a munka és család melletti részvételt az oktatásban, mivel a konzultációkat 4-5 hetenként szervezi egy-egy hét (3 nap) kollégiumi bentlakással.

A képzés célja: olyan szakemberek biztosítása, akik képesek lesznek hazai és külföldi lovas turista-csoportok vezetésére, a lovak túrára történő előkészítésére; a szakszerű tartásukra, takarmányozásukra és használatuk megvalósítására; a vendégekkel kapcsolatos idegenvezető és vendéglátói tevékenységek ellátásra, a kapcsolódó pénzügyi feladatok elvégzésére.

Jelentkezés feltétele: 18. életév betöltése, rajtengedély vizsga, érettségi vizsga; rajtengedély vizsga megszerezhető a képzés ideje alatt

A képzés időtartama: 1 év (12x3 nap) csütörtök 13 óra - szombat 12 óráig
A képzés elméleti tanára Novák Pál agrármérnök, lótenyésztő-szakmérnök a SZTE Hódmezővásárhelyi Karának tiszteletbeli főiskolai docense több évtizedes múlttal rendelkezik a lótenyésztésben és a lovassportokban.

Az elméleti képzés teljes egészében Csongrádon, a gyakorlati oktatás Hódmezővásárhelyen a Hódmezőgazda Rt. területén lévő lovardában valósul meg. A lovarda vezetője és a képzés gyakorlati oktatója Czuczi István, középiskolai és főiskolai díjugrató magyar bajnok.
 
Képzés kezdési ideje: 2008. szeptember 22. 13 óra
Képzés díja: 35.000,- Ft/ negyedév
Szállás: 1.800,- Ft/ éjszaka az iskola kollégiumában
Jelentkezési lap: http://www.dianaszki.hu/class/24

Érdeklődni és jelentkezni az alábbi címen és telefonszámokon lehet:

Diana Vadász-Felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium

Cím: 6640 Csongrád, Jókai Mór u. 14.
Tel., fax: 06 63/483-790
Bozó Gábor igazgató bozo.gabor@dianaszki.hu 30/437-0923
Vincze Edit tanulmányi előadó vincze.edit@dianaszki.hu 30/539-7252

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés