keresés a lovardák között

Lovagkori háború
Védd váradat és embereidet az ellenségtől. A harchoz használd a térképet, alakítsd ki védelmedet, taktikázz, legyél te a jobb stratéga! Így játszd a "Lovagkori háború" stratégiai lovas játékot:

A játékot a "play/play game" feliratra kattintva tudod elkezdeni. A "settings" menüpont alatt a nehézséget és a képminőséget állíthatod be, majd kattints a "start"-ra. A nylakkal tudod a képernyőt léptetni, és az ellenséget megnézni, az egérrel pedig a katonákat irányítod. Részletes leírást látsz a játék indítása után a "next" gombra kattintva, könnyen érthető, gyorsan megjegyezhető. Ha már megjegyezted, vagy ismered a játékot, kattints a jobb alsó sarokban lévő "skip" gombra, és azonnal játszhatsz.

Játék célja, hogy védd meg a saját várad, és foglald el az ellenségét! Bal oldalt apró betűkkel látod a csaták számát "battle" felirat alatt, a gold feliratnál pedig a meglévő pénzedet. A figurákra kattintva tudsz "vásárolni" katonát (a 4. a lovas) a fehér lovon pedig a generális található. Van torony, és "elsősegély csomag" a várad helyrehozatalára, ezekkel növelheted az esélyeid. A katonák fölötti kis szám arra utal, hány katonád van abból a típusból az alatt lévő pedig, hogy mennyi áll rendelkezésedre. Ezen kívül a a katonák felett egyesével is találsz egy kis csíkot, ez az élet erejét jelzi.

Gazdálkodj ügyesen, légy találékony, és győzd le az ellenséget!

2017.07.02. Lovasok.hu
Forrás: jatekok.oldal.info

 


KapcsoLÓdó cikkek:


Országomat egy lóért? »


Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés