keresés a lovardák között

Gazdálkodj és nyerj!
Legyen Tiéd és neveld fel az év legjobb versenylovát! Gondoskodj etetéséről és edzéséről, majd a versenyeket a te taktikádnak köszönhetően nyerd meg! Gazdálkodj okosan, használd stratégiai érzékedet és nyerhetsz!Így játssz a "Gazdálkodj és nyerj!" lovas játékkal

A játékot a "New game" feliratra kattintva tudod elkezdeni, de van lehetőség mentésre ("main menu/ save game"), és a mentett játék foytatására is ("continue game"). A játékhoz csak az egérre és a "space" (szóköz billentyű) gombra lesz szükséged.

Győzz le mindenkit az összes felkínált versenyen, és szerezz minél több pénzt! Erre 3 éved van, na de nem kell örülni, igen gyorsan telnek a napok (mondhatni rohamosan).

A bal alsó sarokban látod az eltelt napok, és hónapok számát (kis jegyzettömbön napok), mellette a rendelkezésedre álló étel, és pénz mennyisége. A "horse shop"-ban tudsz ételt ("buy food"), lovat venni ("buy horse"), illetve lovad eladni is ("sell horse"). Ló vételnél kis nyílra kattintva tudod megnézni a választékot, az ábra mellett látod az árat, és a képességeit is. El is nevezheted.


Lovadnak fejlesztheted a képességeit is a "training"-re kattintva. Itt a bal alsó részen az eltelt időt, illetve a pályából hátramaradó távot látod, jobb részén a lovad energiáját látod. Training közben (és versenyen is) gyorsíthatod lovadat, ha a "space" gombot lenyomva tartod, de csak addig míg energiája el nem fogy. Ha sikerült valamelyik képességet fejlesztened, a training összegzésénél látod az időeredményt, illetve a "speed up", vagy a "power up" feliratot.

Versenyre a számítógép hív. Látod a nevezési díjat és a nyerhető nyereményt. Minél nagyobb a nyeremény, annál nagyobb a verseny színvonala, annál nehezebb megnyerni. A versenyt el is utasíthatod a "close" gombbal, de el is fogadhatod ("enter race"). Kiválaszthatod a zsokéd ruhájának színét, és "start race"-re kattintva már indul is a verseny. Szintén "space"-el tudsz gyorsítani, de gazdálkodj lovad energiájával!

2015.07.01. Lovasok.hu
Forrás: www.dailyfreegames.com

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés