keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


Fejlesztések Kisbéren

A lovarda felújításával megkezdődött Kisbér városközpontjának szépítése, már gőzerővel készítik elő a második ütemet, amelyben 1,7 milliárdot költenek a kimaradt épületrészekre.

A kastély felől nézve az egykori istállók közül a bal oldaliban egy legalább 150 férőhelyes szállodát, a másik szárnyba egy kiskereskedelmi és kistérségi központot terveztek. A közeljövőben tervezett beruházások érintik a kastélyt is, amelynek újrahasznosítási terve szintén elkészült. Ide ázsiai betegségmegelőző központot álmodtak. Három ütemben készülne el először 13, majd 26, végül 22 szállodai szoba, a régi szakrendelőben pedig szakorvosok, természetgyógyászok rendelnek majd. A parkban lesznek sétányok, torna- és meditációs pályák. Az elképzelések között szerepel egy "víz a vízben" elv, vagyis, a tóban medencék úsznának és ezt töltenék fel termálvízzel. Figyelemre méltó, hogy 1980-ban próbafúrásokat végeztek itt, a jegyzőkönyv szerint 40-50 fokos víz tőr fel a mélyből.

Forrás:  24óra  2007-12-07

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés