Fotóvarázs lovakkal

Egy kis varázslat mindig jól esik a léleknek – különösen akkor, ha annak a varázslatnak a lovak is részesei.

Még 7 varázslatos képünk van a Maggie Dee-től. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez

Amióta világ a világ, a lovak nem csak a lovasokat, de az alkotókat is megihletik, így milliónyi szállal kapcsolódnak a művészetekhez. Ott vannak a zenében, a dalokban, költeményekben, festményeken, fotókon, szobrok készülnek róluk és még sorolhatnánk. A modern technika pedig újabb és újabb eszközöket ad a művészek kezébe, hogy még különlegesebb módon adják át a ló szépségét, fennköltségét, szilajságát. 

A kanadai Maggie Dee például csak hobbiból kezdett lovakat fotózni – aztán egyre inkább megismerte őket, és egyre inkább a rabjuk lett. Kedvenc modelljei az arab és a haflingi lovak. Mint mondja, azt szeretné, ha az emberek jobban megértenék a lovakat, az érzéseiket, a mondanivalójukat, ezért képeibe romantikát, szeretetet, szerelmet, örömet, szilajságot csempész.

Még 7 varázslatos képünk van a Maggie Dee-től. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez

Képei nem egyszerű fotók, hanem varázslatos montázsok: úgy olvasztja össze a képeket, hogy az eredmény természetes és mégis különleges legyen. Bevallása szerint maga sem tudja még az alkotó folyamat elején, hogy mi lesz a végeredmény és olykor hetekig is dolgozik egy-egy képen. 

Te is készítettél már hasonlót? Küldd el az info@lovasok.hu e-mail címre.

A legjobb alkotásokat megjelentetjük itt a Lovasok.hu-n.

2016.07.13. Forrás: BoredPanda

Hozzászólások