Divatos és praktikus: lovaglócsizmák őszre, télre

Hosszúszárú, rövidszárú, divatos vagy praktikus? Segítünk lovaglócsizmát választani. Benéztünk a hazai lovasboltokba, és elhoztuk neked az idei felhozatalt.

Trendi gumicsizmák

Az őszi ború beköszöntével a lovasok jókedélye a hőmérséklettel együtt csökkenni kezd. Előzd meg a depressziót egy ilyen vidám, feltűnő gumicsizmával és gázolj át a legsárosabb karámon is magabiztosan.

Western csizmák a vadkeletre

Ha pedig a western stílus áll igazán közel a szívedhez, akkor sem lehet okod a panaszra, hiszen a western csizmák között is bőven van miből válogatni.

A hideg lábak ellen: téli lovaglócsizma

Legyen akár -20 fok, bokáig érő víz vagy mély sár, ezek a thermo lovaglócsizmák nem hagyják, hogy elhanyagold a lovaglást. Nem lesz nehéz dolgod, ha épp efféle lábbelit keresel, hiszen ár és dizájn szerint is bőven van miből válogatnod. Van itt minden, az egészen egyszerű és olcsó változattól kezdve a télen is elegáns, versenyzésre is alkalmas, extravagáns bundás csizmákig.

Bokacsizmák, lovaglócipők az idei télre

A csinos, utcán is hordható darabok mellett kifejezetten a legzordabb téli hidegben való lovagláshoz kialakított lovaglócipőt is mutatunk, hogy legyen miből válogatnod.

2015.10.16. Horváth Annamari, Lovasok.hu
Frissítve: 2016.11.15.

Hozzászólások