Legyél Te is ügetőhajtó a Kincsem Parkban

Kíváncsi vagy milyen, amikor a célegyenesben a győzelemért folytatott küzdelem hevében elönt az adrenalin? Próbáld ki, milyen az ügetőn versenyezni, érezd a lovak patájának dübörgését! Legyen részed egy felejthetetlen, utánozhatatlan kalandban, amit a Sport TV is közvetít.

120.000 Ft helyett 47.990 Ft: Legyél Te is ügetőhajtó a Kincsem Parkban - versenyzés száguldó versenylóval, profi hajtó mellett, díjátadóval, VIP-belépővel, TV-közvetítéssel

Születésnap, céges rendezvény, csapatépítés? Itt a helyetek!

Legyen szó születésnapról, céges rendezvényről vagy csapatépítésről, ha szeretnéd barátaidat egy különleges, felejthetetlen élménnyel gazdagítani, akkor a Bónusz Brigád és a Kincsem Park ajánlata nem fog csalódást okozni. Ezidáig csak több tíz millió forintos rendezvények mellé lehetett igényelni a kétszemélyes ügetőhajtást, amit nem mindenki engedhetett meg magának. Élj a különleges lehetőséggel, hiszen ez az első alkalom, hogy bárki kipróbálhatja a versenyzést rendezvény nélkül is.

Bónusz Brigád és a Kincsem Park közös ajánlatával személyesen átélheted a startautó mögé felsorakozó fogatok pozícióharcát a minél jobb indulásért, a legendás lóversenyek helyszínén, a Kincsem Parkban! Egyedüláló lehetőség számos extrával 120.000 Ft helyett 47.990 Ft-ért!

Ne habozz, a kuponok limitált ideig kaphatók! 

 

Fontos tudnivalók:

Lesd el a fortélyokat egy profi hajtó mellett, amint a döntött kanyarokban lassulás nélkül, 40 km/órás sebességgel száguldotok versenylovatokkal! Ha szeretnéd, a későbbiek során lehetőséget biztosítanak számodra, hogy rendszeresen bejárj gyakorolni a versenyistállóba és megtanuld az ügetőhajtást. Így akár amatőrhajtó válhat belőled, és minden héten versenyezhetsz a Kincsem Parkban. Igény esetén pedig még a versenyló vásárlásában is segítenek.

Délután folytatódnak a hivatalos versenyek (14-18 óráig), amikre már fogadásokat is köthettek. Az ajánlat részeként ráadásul tiétek lehet egy ajándékcsomag is, amely tartalmaz baseball sapkát, nyakpántot, hűtőmágnest, valamint egy aznapra szóló programújságot (Magyar Turf), amibe bekerül ez a futam is a résztvevők nevével, azaz Te is szerepelsz benne! Sőt, az Ügetőszilveszterre is kaptok 2 db tiszteletjegyet, amiket decemberben vehettek majd át.

videó helye

Persze ne csak akkor vedd meg ezt a bónuszt, ha te próbálnád ki, hanem akkor is, ha ajándékba, vagy valamilyen alkalomra szánod. Remek helyszín és esemény ez egy céges csapatépítésre, ahol a közös élmény összekovácsolhatja a kollégákat. Veheted ajándékba, kedvesednek, barátaidnak, vagy üzletfeleidnek, hidd el, el fogod kápráztatni őket! Az ügetőhajtás az üzletemberek között is igen népszerű kikapcsolódás, vendégeid a VIP páholyból néznek majd téged, te pedig a futam után csatlakozhatsz hozzájuk, és együtt folytathatjátok a bulit!

Elérhetőségek:

A Kincsem Park a Hungexpo mellett található, könnyen megközelíthető, a Pillangó utcai metrómegállótól gyalogosan néhány perc.

Bejelentkezés és további információk:

Megközelíthetőség:

2015.09.29.
Forrás: Bonuszbrigad.hu
Frissítve: 2015.10.09., 10.30., 11.10.