MikulásGyár Díj a Kincsem Parkban

A Kincsem Nemzeti Kft., a Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft. és az idén 10 éves MikulásGyár közös adománygyűjtést szervez december 13-án szombaton, a Kincsem Parkban. 

Az akció keretében a Kincsem Park, a futam bruttó totalizatőr forgalmának 10%-át karitatív célra felajánlja a tizedik születésnapját ünneplő MikulásGyárnak. Játssz a MikulásGyár Díjában mellyel Te és a hátrányos helyzetű gyermekek is nyernek! A futamra a Fogadásszervező Jackpotot is ajánlott fel!

A szervezők, a versenynap délutánján (14:00 - 19:00 óra között) a MikulásGyár kihelyezett adománygyűjtő állomásán várják a kisebb-nagyobb adományokat (tartós élelmiszert: tészta, konzerv, rizs, olaj, liszt, cukor, tisztító- és tisztálkodási szereket: mosószer, mosogatószer, fogkrém, szappan, tusfürdő, jó minőségű, használható ruhát, játékot, könyveket), melyeket a MikulásGyár eljuttat az arra leginkább rászorulóknak. 

A Kincsem Park az adományozók nemes gesztusát ingyenes pónilovaglási lehetőséggel köszöni meg, míg a bátrabbak kipróbálhatják az ügetőhajtást is a második helyi tribün előtt.

Megközelíthetőség:

www.kincsempark.hu

2014.12.01. Krebs András, Kincsem Park