izé

Racehorse Tycoon

Játék leírása:

Indítás: Play game
Játék folytatása: (el is lehet menteni) continue game
Játék mentése: kilépésnél (jobb fölső sarokban X), automatikusan elmenti, kattints a "yes"-re, ha tényleg ki akarsz lépni.

Karakterhasználat: egér

Játék leírása:
1.lépések: Bal alsó sarokban "money" felirat mellett látod a pénzed, amiből gazdálkodhatsz. Először kattintással válaszd ki lovadat, majd kattints a "confirm"-ra (=megerősít). Fennt a lovak felett a "more horses" feliratra kattintva további lovak közül választhatsz. A lovak képei alatt megtalálod az árát, és az állat képességeit is. Ugyanígy válaszd ki ezek után a zsokédat, az edzőt, lovad eledelét, az istálló, és a lószállító autó minőségét (mindegyiknek heti ára van, kivéve lovadnak). Ha ez megvan, látod egy főablakban, miket választottál, és a lovad statisztikáit. A change felirattal mindegyiken tudsz módosítani (természetesen pénzért)
Versenyek: 20 heted van, hogy bizonyítsd, mennyire tudsz gazdálkodni, és milyen nyereséges vagy a versenyeken. Versenyre a "go to race" feliratra kattintva tudsz menni, ahol kiválaszthatod, milyen nehézségűn akarsz részt venni (easy=könnyű, medium=közepes, hard=nehéz), és itt látod a nyerhető összeget is. Utána kattints a "continue"-ra (=folytatás).
A versenyen a "form guide here"-re kattintva láthatod az induló lovak listáját, illetve "more info" alatt további információkat szerezhetsz róluk. A "place bets here" alatt pedig megteheted tétjeidet ("bet"=tét). A bal oldali listán tudod a szerinted győztes lovat kiválasztani. Ezután már csak kattints a "start race"-re, válaszd ki a 10-es skálán mennyire hajtsa meg zsokéd a lovadat és indulhat a verseny! A verseny után láthatod lovad stisztikáit. A versenyek fejleszthetik képsségeit, és a tiéd lehet a legjobb, ha ügyesen játszol!

Derby stratégiai lovas játék

3. Versenyló Tycoon
Stratégia

Aranyos, 2D-s grafikával. Kiválaszthatod lovadat, zsokédat, ápolódat. Gazdálkodj a pénzeddel, és nyerd meg a versenyeket! Kevéske angol tudás nem árt, de könnyen kezelhető, csak egér kell hozzá.