Lovas játékok

Ügyességi lovas játékok

Eme kategóriánkra minden szempontból jellemző a "leg-leg-leg" tulajdonság. A legkedveltebb, a leglátogatottabb, legtöbb lovas játékot tartalmazó, és még sorolhatnánk. Ügyességi  lovas játékaink közül minden korosztály, korra és nemre való tekintet nélkül megtalálja a kedvencét. Kicsik és nagyok, fiúk és lányok is megtalálhatják az igazán kedvükre vaLÓ-t!

Játék közben írd ki a legjobb pontszámod az üzenőfalra, hogy lássuk, ki a legmániákusabb, és legügyesebb lovasunk!

Legjobb ügyességi lovas játékok:

 
 
 
 
 
 

Tovább az ügyességi lovas játékok oldalára >>


Logikai lovas játékok

Igazi agytornász lovas játékok kicsiknek és nagyoknak! Négylábú kedvenceinkkel most igazán játék a tanulás: egy kis agytorna, memóriajáték, sakk, vagy puzzle, és meglátod utána gyerekjáték a mateklecke is! Tanuld az ABC-t velünk, szabadítsd ki Szilajt a labirintusból, vagy csak rakj ki egy puzzlet. Bármelyik logikai lovas játékot is választod, velünk fejelsztheted sakk-készségeid, megfigyelőképességed, és rövid támú memóriád is!

A legjobb eredményed írd ki az üzenőfalra, lássuk ki a jövő lovas géniusza!

Legjobb logikai lovas játékok:

 
 
 
 
 
 

Tovább a Logikai ügyességi lovas játékok oldalára >>


Stratégiai lovas játékok

Bizonyítsd rátermettséged a stratégiai lovas játékok oldalán! Légy a legügyesebb farmer, igazi versenyló tréner, vagy a háborúk legnagyobb lovas hadvezére! Fejleszd farmod, és teljesítsd állataid minden igényét, eddzed versenylovad, hogy ő legyen a Derby győztese, vagy játszd végig a történelmi korok háborúit, hogy elmondhasd igazán jártas vagy a hadtudományokban!

Az igazán sokoldalú képességfejlesztő játékokkal a nagyobb fiúk és lányok is egészen biztosan megtalálják a kedvükre vaLÓt!

 
 
 
 
 
 

Tovább a stratégiai lovas játékok oldalára >>

Unatkozol? A rossz idő miatt nem tudsz lovagolni, vagy csak le akarod vezetni az egész napos feszültséget? Akkor kapcsolódj ki velünk és játssz közel száz lovas játékunk valamelyikével, itt egész biztosan megtalálod kedvenced!

 

Lovas játékok kategóriái:

Kreatív/ Öltöztetős lovas játékok

Kreatív lovas játékok kicsiknek, nagyoknak és mindenkinek, aki valaha is álmodott arról, hogy egyszer saját lova lesz. Itt valóra válthatod álmaidat, hozd létre a hozzád leginkább illő lovat! Válassz színt, fajtát, stílust, ápold, sminkeld, minden, amire csak vágysz! Játssz öltöztetős lovas játékainkkal! Vagy lennél inkább egy csodás farm tulajdonosa a zsenge füvű lankák között, esetleg toplistás slágereket alkotnál a négy lótenorral?

Az elkészült művet mentsd el, nyomtasd ki, és mindenki láthatja, neked van a legszebb lovad!

Legjobb öltöztetős lovas játékok:

 
 
 
 
 
 

Tovább az öltöztetős lovas játékok oldalára >>

 

Stratégiai lovas játékok

1. Lovas Farmstratégiai lovas játék
Tündéri grafikájú, jól megszerkesztett játék, több órás elfoglaltságot ad! Gazdálkodj a pénzeddel, vásárolj versenylovat, folyamatosan eddzed és fejleszd képességeit, és nyerj pénzt a versenyeken! Vigyázz, az étel sose fogyjon el, mert csökkenhet a lovad kitartása és értéke.
Minimális angol tudás szükséges hozzá.

2. Versenyló Tycoonstratégiai lovas játék
 Aranyos, 2D-s grafikával. Kiválaszthatod lovadat, zsokédat, ápolódat. Gazdálkodj a pénzeddel, és nyerd meg a versenyeket!
Kevéske angol tudás nem árt, de könnyen kezelhető, csak egér kell hozzá.

Egyéb lovas játékok

Egy oldal a lovak rokonainak is jár! Végre egy hely, ahol zebrák, szarvasok, csacsik, és a vízi névrokonok: vízilovak, és tengericsikók játékai is helyet kapnak! Ne hanyagoljuk hát el kedvenceink legjobb barátait sem, hiszen ők is megérdemlik a rajongást!

Ha már úgy érzed, elég időt töltöttél lovas játékainkkal, próbáld ki a legjobb barátairól készült ügyességi és logikai lovas játékokat is, nem fogsz csalódni!

 
 
 
 
 
 

Tovább a "majdnem" lovas játékok oldalára >>

2014.02.20.  Lovasok.hu