Újabb komoly nyeremény a Kincsem+ TUTI játékkal

Egy Pest megyei fiatal házaspár nyerte a legutóbbi magas nyereményt a Kincsem+ TUTI játékkal. Január 14-én vasárnap rájuk kacsintott a szerencse és 12,4 millió forintot nyertek az egyre népszerűbb lovas játékkal. A taktikájukról kérdeztük őket.

– Milyen gyakran játszanak Kincsem+ TUTI játékot?

Három hónapja ismertük meg a játékot, ajánlották az irodában, ahol játszunk. Eddig heti öt alkalommal vettünk szelvényt, de az utóbbi időben már hétvégén is játszottunk. Ez a nagy nyeremény is akkor jött, vasárnap nyertük meg a 12,4 millió forintot. Nagyon boldogok vagyunk!

– Milyen szisztémával játszanak?

Nálunk a lottózóban gépjátékra, azaz Kincsem+ TUTI játékra van lehetőség játszani, így nem én választom ki a lovakat. Ez persze nem baj, hiszen a mi esetünk is mutatja, hogy véletlenszerűen is lehet sokat nyerni. Általában minimum kettő, de inkább három vagy négy szelvényt veszek. Szívesen vásárolok már a verseny előtti napon, a késő délután vagy az esti órákban szelvényt, mert azt vettem észre, hogy ekkor több lovat is beletesz a gép. A verseny előtti órákban az arányok változhatnak és általában többször adja a favoritokat.

– Volt már korábban is nyereményük a Kincsem+ TUTI játékkal?

Általában három naponta van kisebb nyereményünk, ami egészen fantasztikus, de volt már 20-30 ezer forint is, bár ez ritkább.

– Mi volt az első gondolata, amikor megtudta, hogy nyertek?

Először nem is hittem a szememnek, de természetesen nagyon nagy volt a boldogság. Most már kicsit nyugodtabbak vagyunk, hiszen visszaigazolták, hogy valóban mi vagyunk a nyertesek.

– Gondolkoztak már azon, hogy mire fogják költeni a nyereményt?

Kertes házban lakunk, így a ház körüli tennivalókra, illetve van egy kis hitelünk még, amit ebből vissza tudunk fizetni. Két kicsi gyermeket nevelünk, így természetesen lesz helye a pénznek és valami szép helyre elmegyünk majd nyaralni is.

– Kinek ajánlják ez a játékot? Fognak még Kincsem+ TUTI-t játszani?

Mindenkinek ajánljuk, mert egyszerű, gyors és sokszor lehet vele nyerni, mint ahogy a mi példánk is mutatja. A Kincsem+ TUTI hamar az egyik kedvenc játékunkká vált. Természetesen nem leszünk hűtlenek hozzá, most is van néhány szelvényünk és a futam is mindjárt kezdődik.

2018.01.23., Szerző: Krebs András, Kincsem Nemzeti Kft.
Grafika: Lovifogadas.hu

Hozzászólások