A Cheltenham Fesztivál jegyeladási rekordot dönt

A Cheltenham Fesztivál jegyeladási rekordot dönt

A cheltenhami aranykupa-napra szóló belépőjegyek január vége előtt először fogytak el a rekordmagas kereslet miatt – jelentette be kedden a Jockey Club. A 2022-es Cheltenham Fesztiválra szóló belépőjegyek iránti kereslet 2019-hez képest 37 százalékkal nőtt, és már csak a vendéglátóipari csomaggal kombinált belépők maradtak a március 18-i aranykupa-napra.

A 2020-as találkozó volt az utolsó fesztivál, amely a nagyközönség számára nyitva állt, majd ezt követően az összes brit lóversenyt az év június 1-jéig felfüggesztették. A tavalyi fesztivált zárt ajtók mögött rendezték meg, ám most az összes brit versenyre óriási tömegeket várnak. Az áprilisi Grand National fesztiválra szintén növekszik a kereslet – a jegyeladások 19%-kal emelkedtek 2019-hez képest, amikor az utolsó nagyközönség számára nyitva álló Grand National találkozót rendezték meg.

Nevin Truesdale, a Jockey Club vezérigazgatója elmondta: „Még mindig vannak jegyeink a Cheltenham Fesztivál első három napjára, valamint a Randox Grand National fesztivál mindhárom napjára, de nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy ezek mekkora népszerűségnek örvendenek mostanság! Az elmúlt két év mindannyiunk számára nagyon bizonytalan volt, ezért fantasztikus látni, ahogy az emberek vissza akarnak térni a versenypályáinkra, és már hónapokkal előre jegyet foglalnak rendezvényeinkre.”

A Jockey Club továbbá a jegyeladások általános növekedését jelentette be a 2019-es pandémiát megelőző időszakhoz képest, amely augusztus 1-jétől 2021 végéig mintegy 7 százalékos belépőjegy áremelkedéshez vezetett.
Truesdale hozzátette: „Olyan szervezetként, amely a Royal Charter kötelezettségvállalása alapján minden nyereségét visszaforgatja a sportba, ez a hír nem csupán a Jockey Club-nak, hanem az egész lóverseny iparnak is hatalmas lendületet ad.”

CHELTENHAM FESZTIVÁL ELŐESTÉK

Kiváló módja annak, hogy bepillantást nyerjünk a Cheltenham Fesztiválra, ha ellátogatunk az egyik előestére, melyeket általában az ország különböző versenypályáin néhány héttel a fesztivál kezdete előtt tartanak.
A Cheltenham Fesztivál ún. Preview Nights előestéin vezető oktatókból és szakértőkből álló bizottságok vesznek részt, akik megvitatják a különböző versenyeket, valamint, hogy mely lovak a legesélyesebbek a győzelemre. A trénerek híreket és információkat is kínálnak saját istállójukról, és tippekkel szolgálnak arról, hogy milyen jól teljesítenek egyes lovasok az edzéseken.

Ha egyenesen a szakértőktől szeretne tippeket begyűjteni, akkor egy Cheltenham Fesztivál Preview Night kiváló alkalom erre! További információért keresse fel a helyi versenypálya webhelyét, hogy megtudja, pontosan milyen eseményeket terveztek.

A Cheltenham Fesztivál az egyik legnagyobb sportfogadási esemény Európában. Versenyrajongók milliói költik pénzüket kedvenc lovaik támogatására, amelyből minden bukméker szeretne részesülni, beleértve a vezető online póker-üzemeltetőt, a GGPokert is.
Hatalmas verseny zajlik a sportfogadókért, így a bukmékerek gyakran különleges ajánlatokat és promóciókat kínálnak a fesztiválra.

Az új ügyfelek esetében az üdvözlő bónusz kiváló módja a pénz maximalizálásának. Ezek a bónuszok tartalmazhatnak olyan ajánlatokat, mint például ingyen fogadások vagy készpénz-kiegészítések az első befizetés során. Bármely sportfogadási irodát válassza is, mindenképpen ellenőrizze a szerződéses feltételeket!

 

2022. 02. 22.

Cikk, kép forrása: Wisemedia

Hozzászólások