Nyerj páros mozijegyet a Kincsem film premier előtti vetítésére

Szeretnéd az elsők között átélni a Kincsem köré szövődő romantikus kalandot? Adj fel új hirdetést, vagy iratkozz fel hírlevelünkre, és Tiéd lehet a napi 3 db páros mozijegy egyike a Kincsem március 14-i premier előtti vetítésére. Ne maradj le, nyereményjátékunk március 10-ig tart!

Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?

Elsőként tudhatod meg, ha részt veszel március 10-ig tartó nyereményjátékunkban! Hogyan tudsz részt venni?

Március 10-ig és nyerd meg a napi 3 db páros mozijegy egyikét a film 2017. március 14-i premier előtti vetítésére (Cinema City Duna Plaza,  20 óra).

Eladó lovad hirdetésével most páros mozijegyet nyerhetsz

Adj fel eladó ló vagy fedezőmén hirdetést 2017. március 10-ig a Lovasok.hu-n és tölts fel hozzá fotókat, videókat. Majd dőlj hátra és fogadd az érdeklődők hívásait. Nem kell sokáig várnod, a képpel meghirdetett lovak ugyanis 2,5x nagyobb eséllyel, 150 nappal hamarabb kelnek el, mint kép nélkül új gazdát keresők.

Ha nincs ló, lovascucc is jó!

Ló helyett ló- vagy lovasfelszerelésed van? Most eladó lovasfelszereléseddel is nyerhetsz. Ha március 10-ig feladsz egy hirdetést a Lovas Piactéren, ugyanúgy részt veszel a sorsolásban. Ne feledd: naponta kisorsolunk 3 db páros mozijegyet a Kincsem premier előtti vetítésére.

Minden hirdetéssel növeled az esélyed

Minden egyes feladott hirdetéssel növeled az esélyeidet, hogy a Tiéd legyen a páros mozijegy a Kincsem premier előtti vetítésére.

+1 tuti tipp, a premier előtti mozizáshoz:

Még nem iratkoztál fel a hírlevelünkre? Pedig érdemes, hiszen első kézből értesülhetsz a lovas világ legújabb híreiről – ráadásul még nyerhetsz is. Nincs más teendőd, mint feliratkozni a Lovasok.hu hírlevelére, és máris megadtad az esélyt magadnak, hogy a Te neved kerüljön ki a kalapból a napi sorsolásunk egyikén, s így másodmagaddal átélhesd a romantikus szuperprodukciót.

Játékszabályzat >>

Tudj meg többet a Kincsem filmről >>

2017.02.23. Lovasok.hu

Hozzászólások