Népszerűsítsd a lovaglást, csatlakozz lovardáddal a Nyitott Lovardák Programsorozathoz

Mi lovasok tudjuk, hogy lovagolni jó. A segítségeddel most mások is átélhetik a lovaglás élményét és a lovak csodáját. Csatlakozz lovardáddal Te is a 2017-es Nyitott Lovardák programsorozathoz. Nincs lovardád, de ismersz olyan helyet, amit szívesen ajánlanál erre a programra? Add tovább a hírt!

 I Nyílt napok 2017 I

Idén nyolcadik alkalommal hirdetjük meg az országos Nyitott Lovardák Programsorozatot, melynek során a lovardák összefogásával április 29. és június 4. között ingyenes lovaglási lehetőségekkel népszerűsíti a lovaglást.

Lovasok.hu Partner Lovardaként itt az idő, hogy megmutasd ország-világnak, hogy a Te lovardádban lovagolni jó! Ne maradj le 2017 legnagyobb lovaglást népszerűsítő programjáról! Ha nincs lovardád, de ismersz olyan helyet, amelyet szívesen ajánlanál másoknak is, akkor add tovább a hírt!

Ingyenes lovaglás előre meghirdetett időpont(ok)ban

A 2017. április 29-től június 4-ig tartó Nyitott Lovardák programsorozat célja, hogy a lehető legtöbb érdeklődővel megismertesse a lovaglás szépségeit, ezzel növelje a lovassportok népszerűségét, a lovastáborozók és lovasok számát.

A résztvevő partner lovardák előre meghirdetett időpontban vagy időpontokban ingyenes lovaglási lehetőséget biztosítanak, illetve adottságaiknak megfelelően egyéb lovas és szabadidős programokat szerveznek az odalátogatók számára. Ezáltal nem csupán a lovaglás oktatást, hanem lovastáboraikat, lovastúráikat és egyéb lovas szolgáltatásaikat is ingyen reklámozhatják a pozitív élménnyel feltöltődő lelkes látogatóknak. A programsorozatot országos és helyi médiák bevonásával hirdetjük meg, hogy minél többen szerezzenek tudomást a nyílt napokról.

A programban való részvétel, azaz az ingyenes PR lehetőség feltétele az előzetes regisztráció, továbbá, hogy a lovardád rendelkezzen Lovasok.hu Partnerséggel:

Szeretnél csatlakozni a programsorozathoz? Regisztrálj 2017. április 20-ig itt:

Összefognak a lovardák a lovaglás népszerűsítéséért

A Nyitott Lovardák Programsorozat korábbi évadjai során többszáz lovarda biztosított ingyenes lovaglást nyílt napjain. Minden lovas tudja, hogy a lovaglás fantasztikus dolog és hogy a ló olyan pluszt ad, amit semmi más nem pótolhat. Mutassuk ezt meg minél többeknek, hogy minél többen élhessék át ezt a csodát!

Több tízezer érdeklődő és lovas

A Nyitott Lovardák korábbi állomásai során lovardánként évente átlagosan 50-100 fő ült lóra. A nyílt napok látogatói általában családok, baráti társaságok, akik közül sokan csak kísérőként vesznek részt a rendezvényeken. A Nyitott Lovardák sorozat alatt így ezidáig mintegy 40-50.000 ember töltött egy-egy napot „lóközelben”, közülük pedig kb. 25.000 fő próbálta ki a lovaglást a programsorozat keretében.

Milliós média elérés: reflektorfényben a lovardák

A legfontosabb eredmény, hogy évente milliókhoz jut el az üzenet, miszerint a lovaglás jó, egészséges, széles körben űzhető és kultúránkhoz, hagyományainkhoz szervesen kapcsolódó sport, amihez Magyarország kiváló adottságokkal rendelkezik. 

Csatlakozz a Nyitott Lovardák 2017 programsorozathoz Te is Partner Lovardaként. Mutassuk meg mindenkinek, hogy lovagolni jó!

Mutasd meg mindenkinek, hogy lovagolni jó!

2017.04.06. Lovasok.hu
Fotó: Bigstock.com

Hozzászólások