Mivel ajándékozzunk meg azért, mert szereted a lovakat?

Mivel ajándékozzunk meg azért, mert szereted a lovakat?

Jó hírünk van: hamarosan elindul a Lovasok.hu Klubkártya! Segíts a Lovasok.hu csapatának, hogy megtudjuk, milyen kedvezményeket szeretnél Lovasok.hu Klubtagként igénybe venni.

Hamarosan…

Akciós ajánlatok, testre szabott kedvezmények hazánk legnagyobb és legnépszerűbb lovasboltjaiban, lovardáiban és még sok-sok egyéb helyen? Igen! A Lovasok.hu Klubkártya segítségével nemcsak alacsonyabb áron vásárolhatsz, hanem exkluzív lovas tartalmakhoz is hozzájuthatsz vagy akár mindenki másnál előbb értesülhetsz a lovas élet legfrissebb híreiről. Máris kedvet kaptál, hogy klubtag legyél? Nem kell sokat várnod, hamarosan elindítjuk a klubkártyát!

Addig is a segítségedet kérjük: szeretnénk megtudni, hogy Te, mint lókedvelő olvasónk, hol és milyen kedvezményes ajánlatoknak örülnél, ha lenne egy Lovasok.hu Klubkártyád. Az a célunk, hogy klubtagként Te is sok-sok olyan újdonsághoz juthass hozzá, amit máshol nem kaphatsz meg – és ami nemcsak a lovas, hanem a mindennapi életben is a segítségedre lesz. Nincs más dolgod, mint elképzelni, hogy máris a kezedben tartod klubkártyánkat, és válaszolni nekünk az alábbi kérdőíven, hogy hol és mire használnád a legszívesebben klubkártyádat.

Sőt, továbbmegyünk: ha nemcsak elképzelni akarod, hogy milyen érzés klubkártya-tulajdonosnak lenni és tényleg szeretnél ott lenni az első klubtagok között, ráadásul INGYEN kipróbálni a klubkártya indulásától számított első 3 hónapban az alap-kártyánkat, akkor csak meg kell adnod űrlapunk végén nevedet, e-mail címedet és telefonszámodat. Ha megteszed, a kártya indulásakor e-mailben küldünk Neked egy kuponkódot, mellyel három hónapig ingyenesen veheted igénybe a Lovasok.hu Klubkártya minden előnyét.

 

2017.06.23. Lovasok.hu

Hozzászólások