Lovas szakmai szövegek fordítása

A Lovasok.hu lovas szakmai szövegeinek fordításához keresünk magyarul és az alábbi idegennyelvek valamelyikén anyanyelvi szinten beszélő, egyúttal a lovas szakmai nyelvben is jártas segítséget.

Kedves Olvasóink, Követőink, Barátaink!

A Lovasok.hu eladó lovainak hirdetéskezelő felülete nemcsak magyar, hanem angol, német, szlovák, román és olasz nyelven is hozzáférhető. Sajnos a kifejezések, szókapcsolatok, mondatok nem mindig a legtalálóbbak, nem mindig a leginkább odaillők, ezért a többnyelvűsítésben egy kis segítségre lenne szükségünk.

Olyan vállalkozó szellemű önkéntes fordítókat keresünk, akik számára nem idegen a lovas szakzsargon, a lóval, lovaglással kapcsolatos kifejezések, s beszélik a fenti nyelvek valamelyikét. Feladatok a már meglévő szövegek ellenőrzése, az esetlegesen előforduló helytelen kifejezések cseréje, javítása. Ez mindössze 4-5 munkaórát venne igénybe.

A szavakat, szókapcsolatokat és rövid mondatokat Google táblázat formájában tudjuk megosztani a fordításra vállalkozókkal, aminek használatához Gmail fiók megléte szükséges.

Ha szerinted is fontos, hogy a magyar eladó lovak a külföldi érdeklődők előtt is teljes pompájukban mutatkozhassanak be, és örömmel segítenéd a munkánkat, jelentkezz az alábbi form kitöltésével:

2016.12.15.

Hozzászólások