Lovak és számok, avagy lovas számmisztika

A lovakat viszonylag pontosan körül lehet írni számokkal. Ismerjük a születési évüket, a lóazonosítójukat, a marmagasságukat, a fogaik számát, vagy épp a patkóméretüket. Na de a lovasokat? Vagy a Lovasok.hu-t? Ez sem lehetetlen!

A lovak jól körülírhatók számokkal


 

 • 3.339: 2015-ben egészen pontosan 3.339 Facebook posztot jelentettünk meg, azaz naponta kilencet.

  Hogy miről lehet ennyit posztolni? Természetesen a lovakról! Nálunk megtalálod a legszebb lovas képeket és videókat, legfrappánsabb idézeteket, megmutatjuk legszebb eladó lovainkat és fedezőménjeinket, szemezgetünk a Lovas Piactérről, segítünk megtervezni a hétvégi lovas programodat és lovardát választani, tanácsot kérünk és adunk, megmutatjuk a legjobb akciókat és a legfrissebb lovas híreket. 

 • 8-10.000: Naponta ennyi egyedi, azaz különböző látogató böngészi a Lovasok.hu-t. Büszkék vagyunk rá, hogy minden nap egy sportarénányi lovast és lóbarátot szegezünk a monitorok elé.
   
 • 22.170 lovas termék és lovas apróhirdetés között böngészhetsz a Lovas Piactéren. 
   
 • 83.000 – Az oldal indulása óta több mint 83.000 eladó ló és fedezőmén hirdetésének adtunk helyet.


 

 • 91.000: A Lovasok.hu fogja össze a legnagyobb magyar nyelvű lovas közösséget a Facebookon, rajongói táborunk már átlépte a 91.000 főt. Persze továbbra sem lazítunk és már a következő mérföldkő, a százezres álomhatár felé haladunk.
   
 • 101.400 – Már több mint 101.000 oldalt töltöttünk meg lovas tartalommal, ez mind a rendelkezésedre áll, szemezgess belőle kedvedre.

2016.05.19.

Hozzászólások