Karácsonyi ajándékunk: képes lóhirdetés két héten át ingyen

Karácsonykor adni ló!

Most két hét ingyenes hirdetési lehetőséggel ajándékozunk meg Téged. Ünnepi akciónk keretében minden 2016. január 4-ig feladott lóhirdetést két héten keresztül ingyenesen, képekkel jelenítünk meg.

Miért épp a Lovasok.hu?

Légy büszke a lovadra, és ne hagyd, hogy elvesszen az apróhirdetések között!

  • Nálunk drágábban tudod eladni

Mert a hirdetésed szakmai közegben jelenik meg, minőségi hirdetések között, és a versenyeredményei is belinkelhetők.

  • Nálunk gyorsabban elkel

Mert a Lovasok.hu-t havi 100.000 lovas látogatja és több ezer lovas kereső kifejezésre a találati lista első helyén szerepel oldalunk.

  • Nálunk külföldre is eladhatod

Mert minden hirdetés 6 nyelven jelenik meg és a lovak 15 százalékát külföldről veszik meg, így lehetőséged van arra, hogy a nemzetközi piacon hirdesd meg a lovadat.

TIPP: Tölts fel fotókat a lovadról. Manapság nem sok idő jut minden hirdetés nyugodt és alapos átböngészésére. Ezért fontos, hogy legalább egy jó kép készüljön lovad hirdetéséhez, mely megragadja majd a tekintetet és nem hagyja tovább görgetni a leendő vásárlót.

De a lényeg: 2016. január 4-ig korlátlan számú új hirdetést feladhatsz, melyek mind képesként fognak megjelenni a feladástól számított 15 napig.

Két hét képes hirdetés ajándékba 590 Ft értékben

Élj a lehetőséggel és mutasd meg gyönyörű eladó lovadat a nagyvilágnak, hogy gyorsan, jó áron és jó helyre értékesíthesd. Ne feledd, január 4-ig minden feladott eladó lovas hirdetés mellé most INGYEN két hét képes megjelenést adunk ajándékba!

Kérem az ajándékot!

Szabad a vásár, szabad a gazda!

2015.12.17. Lovasok.hu
Fotó: Haga Zsuzsanna

Hozzászólások