Íme 2016 legmacsóbb fedezőménjei

Már kifelé megyünk a télből, közeledik a tavasz és vele együtt a tenyészszezon. Ezért számba vettük és bemutatjuk a Lovasok.hu legszebb fedezőménjeit a kicsitől a nagyig, a vagánytól a csábosig.

Wimpys Topgun „Marshall” Amerikából importált kiváló származású, pénznyereménnyel rendelkező, lenyűgöző küllemű izabellafakó quarter horse mén. Marshall tökéletes testfelépítésű, igazi zömök típusú, genetikailag jól izmolt mén. Nagyon erős reining manőverei vannak, de all around versenyszámokra és marházásra is alkalmas vérvonalból származik:

Tovább Wimpys Topgun „Marshall” adatlapjára >>

Meladelles Avanti 9 éves Welsh Mountain póni fedezőmén, akinek számos körunggyőztes csikója is született már:

Tovább Meladelles Avanti adatlapjára >>

3923 Hajmáspuszta-106 Dol 19 éves, gyönyörű testfelépítésű hidegvérű fedezőmén:

Tovább 3923 Hajmáspuszta-106 Dol adatlapjára >>

5445 Nonius VIII-65 Sumér 7 éves nóniusz fedezőmén a Hortobágyi Mátai ménes állományából:

Tovább 5445 Nonius VIII-65 Sumér adatlapjára >>

Bob Herceg Hunor elegáns küllemű, kiváló mozgású, 16 éves kisbéri félvér fedezőmén, díjugratás és military szakágakban kezdő kategóriában eredményesen szerepelt

Tovább Bob Herceg Hunor adatlapjára >>

Ati 11 éves haflingi fedezőmén, a 2015-ös OMÉK ezüstérmese:

Tovább Ati adatlapjára >>

Rinze v.Stal Westerwolde 15 éves shetland póni fedezőmén különlegesen nagy genetikai értéket képvisel a shetland póni tenyésztésben. Már születési évében, majd azt követő években a tenyészszemléken első és második prémium minősítéssel ismerték el kiváló küllemét, munkakészségét, és származását. Kitűnő típusú, tömeges, ugyanakkor elegáns felépítésű, nagyon jó összbenyomású shetland póni. 

Tovább Rinze v.Stal Westerwolde adatlapjára >>

Kent 19 éves anglo-arab fedezőmén Völgyi Árpád tenyészetéből. A 2003. évi kisbéri kanca és mén STV összetett győztese. Korábban díjlovaglásban versenyzett.

Tovább Kent adatlapjára >>

New Challenge‘s Flo Hollandiából importált 8 éves welsh póni fedezőmén. Csikói méretesek, egyöntetűek, különösen szép fejűek.

Tovább New Challenge‘s Flo adatlapjára >>

Peps Magic Bar 15 éves, az USA-ból importált paint horse fedezőmén, akinek eddig mindig foltos csikói születtek:

Tovább Peps Magic Bar adatlapjára >>

Ha válogatásunkban nem találtad meg kancád számára a tökéletes fedezőmént, böngészd át a Lovasok.hu teljes fedezőmén-kínálatát:

 

2016.02.05.

Hozzászólások