Fejest ugrottak a lovak a tavaszba

Süt a nap, csivitelnek a madarak, kezdenek előbújni az első félénk rügyek és virágok. A lovak is élvezik a tavaszt. Mutatjuk, hogyan!

Fotó: Bigstock


 

Ez a szépséges arab kanca egyszerűen csak élvezi a napsütést és a kellemes tavaszi szellőt:

Tovább a 10 éves arab kanca adatlapjára >>

De vannak, akik nem elégszenek meg ennyivel. Tény: a legtöbb ló és lovas már a versenyszezonra készül. Jazzman például egy kis kocogással melegít:

Tovább Jazzman adatlapjára >>

Rio de Janeiro már a szabadtéri szezonra edz. A versenyzést 2015 novemberében kezdte, azóta számos pályát teljesített, többségét verőhiba nélkül. 2016-ban kezdő ló kategóriában Pest megyében az 5. helyen végzett. És hogy hogy alakul a 2017-es szezonja? Az rajtad is múlik:

Tovább Rio de Janeiro adatlapjára >>

Csipkerózsika sem alussza már álmát, hiszen a díjugrató pályán idén is teljesítenie kell:

Tovább Csipkerózsika adatlapjára >>

Lenthe van‘t Kolkje Póni Klub versenyeken díjlovaglásban eredményesen versenyzett, de mivel kis gazdája kinőtte, sürgősen szüksége lenne egy talpraesett ifjú lovasra, akivel folytathatja versenykarrierjét:

Tovább Lenthe van‘t Kolkje adatlapjára >>

Sharpay kiváló díjló vérvonalból származik, felmenői között olimpikon lovat is felmutathat, de díjugratásban sem vall szégyent:

Tovább Sharpay adatlapjára >>

Falko az igazán sokoldalú sportló mintapéldánya:  egyes-, kettes– és négyesfogatban kipróbált és versenyzett, belovagolt KWPN herélt, egyenesen Bozsik József állományából:

Tovább Falko adatlapjához >>

Koppány kategóriájában igazi sztár: részt vett két Európa-bajnokságon egyesben, és a 2015. évi póni világbajnokságon Bredában négyesben:

Tovább Koppány adatlapjához >>

Syrius, ez a Stauffenberg apaságú herélt a terepen érzi igazán elemében magát. Militaryban A kategóriában ifi lovassal eredmenyesen versenyzett, de díjugratásban és díjlovaglásban sem vallott szégyent:

Tovább Syrius adatlapjára >>

O Windy Sailor képzett reining ló, és csak azt várja, hogy a hátára pattanj:

Tovább O Windy Sailor adatlapjára >>

Ha válogatásunkban nem találtad meg a tökéletes négylábú partnert az idei versenyszezonhoz, böngéssz tovább eladó lovaink között:

 

2017.03.07. Lovasok.hu

Hozzászólások