A Pokémonok már a Lovasok.hu-n vannak!

Az egész világ megőrül a két hete ingyenesen használható Pokémon Go játékért. Mindenhol elszánt rajongók járkálnak Pokémon-karaktereket keresgélve. Csak így gyűjthetik be a rajzfilmsorozatból ismert fantázialényeket, hogy kiképezzék őket a virtuális csatákhoz. A Lovasok.hu Pokémonjai is várnak, gyere és szerezd meg őket!

Incitato Igor Pokémon ég a vágytól, hogy megtaláld és megszerezd. Díjlovaglásból is felkészült, de még sok-sok szuperképessége van, melyeket latba vetve hatalmas kalandokban lehet részed.

Tovább Incitato Igor, 13 éves eladó lipicai mén adatlapjára >>

Következő karakterünk felbukkanása bizonyára hatalmas népszerűséget fog kirobbantani. Smart Dance O'Rima Pokémon ugyanis nem csak hogy elbűvölően szép, de kedves, figyelmes és okos is, egyszóval egy igazi társ.

Tovább Smart Dance O'Rima, 10 éves eladó quarter horse herélt adatlapjára >>

Gyönyörű nyak és fej, hosszú hát, erős szervezet, szikár test: tökéletes adottságok jellemzik felszarvazott karakterünket. Szerezd meg, képezd ki Maáhrt, az ország egyik legkülönlegesebb Pokémonját:

Tovább Maáhr, 2 éves eladó akhal-teke mén adatlapjára >>

Csege, ez a kis fiatal Pokémon még nem alakult át, de annál tüzesebben várja új gazdáját. Sztár felmenőkkel lehet is önbizalma, csodaszép külleme jelenleg a legfőbb képessége.

Tovább Csege, 1 éves eladó arab telivér mén adatlapjára >>

Az előtted ügető fekete szépség éjjel tehetségesen rejtőzködik, azonban a nappali fény felfedi valódi kilétét. Clarence Pokémon lenyűgöző képességeit nehéz véka alá rejteni, hiszen már légies mozgásán is látszik: nagy dolgokra hivatott!

Tovább Clarence, 8 éves eladó fríz mén adatlapjára >>

Joker Pokémonnak minden esélye megvan arra, hogy berobbanjon a köztudatba. A levegő is izzik körülötte, szeret gyorsulni, ígéretes karrierjét híres felmenők biztosítják.

Tovább Joker, 1 éves eladó quarter horse mén adatlapjára >>

Megtaláltad a kedvencedet a Lovasok.hu-n rád váró Pokémonok között? Ha igen, kattints a képére és kapd el még ma, hogy holnaptól már együtt vadászhassatok más Pokémonokra.

2016.07.20. Horváth Annamari, Lovasok.hu
Illusztrációk: Maksa Eszter, Lovasok.hu

Hozzászólások