A csodával határos lovas ingatlanok azoknak, akik megvaLÓsítják álmaikat

Már gyermekkorodban elhatároztad hogy lesz egy szép házad, lovakkal, lovas pályával, istállóval távol a város zajától? Ahol reggelente, ha kinézel az ablakon, a békésen legelésző lovaidat látod? Vagy szeretnél egy helyet, ahol kiteljesítheted lovas karriered? Most eljött az idő, hogy a tettek mezejére lépj. Ezek a lovas ingatlanok mind Rád várnak:

Mesebeli lovas rendezvényközpont Esztergomban

3,6 hektáron több lovaspálya, egy szabadtéri színpad, valamint rengeteg parkolóhely várja a lókedvelő vendégeket, de van itt nyolc apartman, lovászlakás, egy 16 bokszos istálló, valamint társalgó, de még egy borozó is.

Kattints a képre és nézd meg az esztergomi lovas rendezvényközpont adatlapját >>

Eladó a Téba Lovastanya

Nógrád megye szívében, Salgótarjántól mindössze öt percre, a Medves fennsík és a Salgó-völgy lábánál elterülő völgyben bújik meg a Téba Lovastanya. Itt akár 35 patás is vígan ropogtathatja az abrakot, amikor épp nem a rendelkezésükre álló 30 hektáron nyargalásznak. A Téba Lovastanyával nem vásárolsz zsákbamacskát: jól működő lovaskomplexumról van szó bejáratott vendégkörrel, bértartókkal, teltházas táborokkal.

Kattints a képre és nézd meg a Téba Lovastanya adatlapját >>

Mit szólnál egy saját fedeleshez?

Baján csodálatos ősfás környezetben, a Dunától négy kilométerre várja új gazdáját ez a lovarda saját fedelessel és egy 33 férőhelyes istállóval.

Kattints a képre és nézd meg a bajai fedeles lovarda adatlapját >>

Szó szerint lovasudvar

Majosháza főutcáján várja új gazdáját ez a családias kis lovasudvar. Saját pálya, fedeles, jártató és hat boksz gondoskodik arról, hogy a napi edzés soha ne maradjon el. A négyszobás ház mellett öltöző, nyerges és terménytároló gondoskodik a lovasok kényelméről.

Kattints a képre és nézd meg a majosházi lovasudvar adatlapját >>

Falu végén, erdő szélén eladó lovarda

7,5 ha -os területen sikeresen működő lovarda vált eladóvá Őrbottyánban. Az erdő szélénél, egy kis dombtetőn bújik meg ez az igényesen kialakított családias tanya. Három lovaspálya, saját fedeles, 26 angol boksz, lakóház, korlátlan tereplehetőség, ahogy kilépsz a kapun: itt minden adott, hogy megvalósítsd lovas álmaidat.

Kattints a képre és nézd meg az őrbottyáni lovarda adatlapját >>

Mézeskalács palota lovasoknak

Kabán, Hajdúszoboszlótól 10 kilométerre áll ez a meséből kiragadott mézeskalács palota. Erdő, legelő, nyári istálló, takarmánytároló, kocsiszín és lómosó is tartozik hozzá. Az 500 m2-es istálló emeletén két apartman várja a lovasokat négy szobával, két fürdőszobával és konyhával. Az istállóban négy állásban és hat bokszban pihenhetnek meg a patások.

Kattints a képre és nézd meg a Kabán található mézeskalács palota adatlapját >>

Egy saját kúriát valaki?

Az M6-os autópályáról a Tengelic-szőlőhegy lehajtótól mindössze öt kilométerre található egykori uradalom központi épülete a 17. században épült, majd a 19. század elején klasszicista stílusban átépítették. Az egyhektáros területen álló kastélyhoz tartozik még 4,2 hektár legelő, és 5000 m2 erdő. A kúriához egy négy férőhelyes istálló is jár, amit a mai napig használnak.

Az egykori Benyovszky-kúria parkja védett, hiszen számos növénykülönlegesség és ritka madárfaj lakóhelye. A parkon átfolyó patakot felduzzasztották, medrét kimélyítették és egy 4,7 hektár nagyságú tavacskát alakítottak ki szigetekkel és a szigeteket átívelő fahidakkal.

Kattints a képre és nézd meg a Benyovszky-kúria adatlapját >>

Az út nem az ajtón túl kezdődik…

Hanem éppen ott, ahol állsz. A lábad alatt. És ha nem lépsz, akkor az ajtóig sem jutsz el. Lehet, hogy kevésnek érzel egy lépést, de ha azt sem teszed meg, sosem látod meg az utat az ajtón túl. És a holnapot sem. Mert a holnap sem “majd” kezdődik, hanem most. Ma. Minden holnap a mában indul, és lehet, hogy kevésnek tűnik a mai tett, de holnap látod az eredményét. A mai “kevés” a holnap “mindene” lesz. Csak indulni kell. A mában. Az ajtó felé. A holnap felé. – mondja Csitáry-Hock Tamás.

Ne habozz tehát, ha tudod, mi a célod, már ma is közelebb juthatsz hozzá egy lépéssel.

Ha a fenti ingatlanok között nem találtad meg álmaid lovas birtokát, ha kisebbre vágysz, vagy épp nagyobbra, vagy akár csak szívesen szemezgeted a szebbnél-szebb ingatlanokat, nézz szét a Lovas Piactéren a Lovas ingatlanok között:

.

Neked melyik a kedvenced lovas ingatlanjaink közül? Oszd meg velünk kommentben!

2017.03.09. Horváth Annamari, Magyar Dorottya, Lovasok.hu

Hozzászólások