20 milliót kaphatnak az egészségtudatos lovas egyesületek

Lovas egyesületed, alapítványod, vagy szövetséged egyik célja az egészségtudatosságra nevelés? Szeretnél a témában rendezvényt, de önerőből nincs erre lehetőséged? Most akár 20 millió forint vissza nem térítendő támogatást is kaphatsz, hogy megvalósítsd terveidet.

A Lovasok.hu pályázatíró partnerével előzetes befizetés, költség nélkül, tisztán sikerdíjas alapon pályázhatnak azok az egyesületek, alapítványok és szövetségek, melyeket érint az egészségtudatos fogyasztóvá válás témaköre.

Pályázat neve:

EFOP-1.8.11-2017. Csak a konvergencia régióban, tehát Budapest és Pest megye nem támogatott.

Pályázók köre:

 • Alapítvány GFO 561, 569, 
 • Egyesület GFO 529
 • Szövetség GFO 517
 • Közfeladatot ellátó belső egyházi jogi személy GFO 552

Támogatható tevékenységek

A felhívás keretében az alábbi tevékenységek támogathatóak önállóan:

 1. Helyi fogyasztói igények és problémák felmérése,
   
 2. Érzékenyítés, workshop, tartós önkéntesek, mentorok, önsegítő szervezetek képviselőinek felkészítése fogyasztóvédelemmel, egészségvédelemmel kapcsolatban,
   
 3. Szakmai tájékoztató fórumok: a konstrukció céljaihoz illeszkedő helyi döntéshozók számára (pedagógusok, helyi egészségterv készítésében, végrehajtásában közreműködő érdekképviselők, a járásban működő egészségfejlesztési iroda, egyéb helyi közösségi szervezetek, egyesületek),
   
 4. Esetmegbeszélések, konzultációk a szakemberek számára, a megvalósításban közreműködő tartós önkéntesek, mentorok, önsegítő szervezetek képviselőinek bevonásával. 
   
 5. Fogyasztóvédelmi rendezvények szervezése a lakosság számára, ahol a lakosság tájékoztatást kaphat alapvető fogyasztóvédelmi ismeretekről és jogérvényesítési lehetőségekről.
   
 6. Tudatos fogyasztói magatartás kialakítását célzó rendezvények szervezése,
   
 7. A fogyasztóvédelemmel összefüggésben az egészségfejlesztéssel, egészségneveléssel, egészségtudatos magatartással kapcsolatos nyomtatott és/vagy elektronikus tájékoztatás, szóróanyagok készítése a sajátos igények kiemelt figyelembevétele mellett (pl.: látás, hallás).

Megvalósítás műszaki – szakmai követelménye:

 • A támogatott tevékenységek végrehajtása minimum egy-egy alkalommal
 • Projektmenedzser, pénzügyi vezető foglalkoztatása kötelező

Elszámolható költségek:

Bérköltség, képzési díjak, tanácsadási szolgáltatási díjak, anyagköltség. Eszközvásárlás és egyéb beruházás nem lehetséges.

Támogatás összege:

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: 10-20 millió Ft. Előleg: 50%

Projekt megvalósítási időtartam:

12-24 hónap

További részletek

Régóta tervezel hasonló fejlesztéseket? Érdekelnek a pályázat részletei? Kattints a gombra, add meg adataidat és pályázatíró partnerünk felveszi Veled a kapcsolatot.

2017.05.15. Fotók: Bigstockphoto.com

Hozzászólások