Segítségeddel Riadó meggyógyulhat

Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kar
Lógyógyászati Tanszék és Klinika

2225 Üllő, Dóra major
Tel.: +36-29-521-300   +36-30-692-1290 
www.loklinika.hu

 

Kedves Kollégák, leendő Kollégák, Lovasok és Lóbarátok!

Riadó névre hallgató páciensünknek segítségre van szüksége. A képen látható 3 éves csődör nemrég még reményteljes sportkarrier előtt állt, most azonban súlyos tüdőgyulladásban szenved. Hosszantartó, költséges kezelésre, esetleg műtétre is szüksége lehet, de gazdái lemondtak róla, mi pedig nem tudjuk a kezelés teljes költségét önerőből előteremteni. A Ti segítségetekkel azonban adhatnánk neki még egy esélyt.

Riadó állapota jelenleg súlyos, életét lehet, hogy csak egy hasonló műtét menthetné meg, mint Báróét, akin 2011 nyarán végeztünk Európában is egyedülálló életmentő műtétet itt, a Nagyállat Klinika falai között.

Azzal természetesen mindannyian tisztában vagyunk, hogy egy ilyen beavatkozás kimenetele bizonytalan, ráadásul a műtét csak fél siker, mert a teljes gyógyuláshoz hosszú, gondos utókezelés és jó adag szerencse is kell. 

Kis csapatunk azonban már döntött: szeretnénk segíteni ezen a fiatal ménen, de a Klinika költségvetéséből ezt sajnos nem tudjuk finanszírozni, ezért fordulunk Hozzátok.

Két módon segíthettek (de természetesen minden további segítséget és javaslatot örömmel veszünk):

Közvetlen pénzügyi támogatással:

Kérjük, hogy a Riadó gyógyítására szánt összeget az alábbi számlaszámra utald:

“Alapítvány az Üllői Nagyállatklinika Fejlesztésére”

11742283-20033600-00000000 (OTP)

(A fenti alapítványra a vonatkozó rendeletek értelmében magánszemély és társaságok is befizethetnek. A befizetés összegéről az adományozó igazolást kap.)

Kérjük, hogy a közleménybe ne felejtsétek el beírni: Riadó

 

Riadó megvásárlásával:

Amennyiben úgy érzed, hogy szívesen vállalnál lóélethosszig tartó felelősséget és az esetleges műtét után szívesen lennél Riadó gazdája, kérjük hívd dr. Moravszki Letíciát a következő telefonszámon: 06-30-605-0315.

Amennyben állod a fiatal mén gyógykezelésének költségeit, a ló a Te tulajdonod lesz. Szeretnénk azonban, ha elfogadnád a feltételeinket:

Riadónak az utókezelés idejére a Nagyállat Klinikán kell maradnia, majd gondoskodnod kell megfelelő elhelyezéséről és az utókezeléséről.

Nem árulunk zsákbamacskát: összességében előreláthatólag 1 – 1,5 millió forintos költségre számíthatsz.

Tudjuk, hogy ez egy bizonytalan befektetés, de reméljük, hogy akad valaki, aki úgy érzi, Riadót neki teremtették. 

Mindezekért cserében mi a befektetett munkánkat, szaktudásunkat, jelenlétünket, gondoskodásunkat ajánlhatjuk fel és azt, hogy beleadunk apait-anyait Riadó gyógyításába is – ugyanúgy, ahogy tesszük ezt minden gondjainkra bízott lóval. 

Emellett vállaljuk, hogy Riadó gyógyulásáról – támogatóinak megjelentetésével – rendszeresen beszámolunk itt a Lovasok.hu portálon.

Segítségedet, támogatásodat előre is köszönjük:

 

A Nagyállat Klinika dolgozói


KapcsoLÓdó cikkünk:

Ártatlannak tűnő orrfolyástól az életmentő műtétig: Európában egyedülálló mellkasműtét az üllői Nagyállat Klinikán

Hozzászólások