Legyél te is az Epona Spanyol Lovasiskola lovasa

Az Epona Spanyol Lovas Szakközépiskola és Kollégium pótfelvételit hirdet a 2017/2018-as tanévre. Ha 16-22 éves vagy és szeretnél elmélyülni a spanyol lovas kultúrában, illetve a szakma legjobbjaitól kívánod elsajátítani a lovaglás rejtelmeit, akkor jelentkezz az ingyenes képzésre 2017. szeptember 6-ig az epona@t-online.hu e-mail címen!

Legyél te is a nagysikerű Epona Spanyol Lovasiskola lovasa!

Jelentkezz a 2017. őszi felvételire!

Az Epona Spanyol Lovasiskola felvételit hirdet szári telephelyén (2066 Szár, 075 Hrsz).

Felvételi követelmények:

  • 16 és 22 éves kor között lehet jelentkezni
  • Alapszintű lovas tudás (biztos idomító ülés, a lovat tudni kell támaszkodtatni, patanyom figurák ismerete)

Bővebben az Epona Spanyol Lovasiskola képzéséről

Aki az első rostán, a 2017. őszi felvételi vizsgán továbbjut, az részt vesz egy kéthetes gyakorlaton az Epona Spanyol Lovasiskolában Száron, mely idő alatt az iskola oktatói, illetve a jelentkezők is eldöntik, hogy tényleg ez az, amit valóban elvárnak, amire számítanak. 25 éves korig, valamint második szakképesítés esetén a képzés ingyenes. 2 év a lovász szak, majd erre ráépülésként a belovagló szak plusz 1 év. A képzés nappali tagozatos.

A 3. évben a belovaglók részére lehetőség van a Testnevelési Egyetem lovas edzői szakára jelentkezni (ez 3 félév), ennek elvégzése egyben a Magyar Lovassport Szövetségnél regisztrációs vizsgát is jelent. Az Epona Spanyol Lovasiskola tanulóit (amennyiben az Epona tanárai javasolják) felvételi vizsga nélkül a TF automatikusan felveszi. A gyakorlati képzés az Epona Spanyol Lovasiskolában lesz, a TF-en heti egy alkalommal van elméleti oktatás (ez fizetős).

Az Epona Spanyol Lovasiskola tanulói számára 20 magasan képzett mén áll rendelkezésre, a gyakorlati oktatást Borsó Ágnes és Borsó Dorottya végzik, spanyol edzőkkel kiegészítve. Az elméleti oktatásban a szakiskola és az egyetem is részt vesz. Az Epona Spanyol Lovasiskola ménesében a tanulóknak lehetősége nyílik a magas szintű lovas tudás megszerzése mellett a tenyésztésben, lótartásban és fiatal lovak képzésében is gyakorlatot szerezni. Tudásukat színvonalas bemutatókon kamatoztathatják, már tanuló éveik alatt.

Az Epona Spanyol Lovasiskola célja, hogy hazánk lovas életét jól képzett szakemberekkel gazdagítsa, a lovas kultúrát népszerűsítse, és igényesen kiválasztott, világhírű ménesből származó vérvonalakkal a hazai lóállományt bővítse.

Az Epona Spanyol Lovasiskoláról írták:

Ki akar szuperhős vagy király lenni, ha arról is álmodhat, hogy az Epona lovasa legyen egyszer? Köszönöm az új álmot!” – Vásárhelyi Szilvia

Tisztelt Borsó család!
Magam, családom és Timi nevében szeretnénk megköszönni az itt eltöltött éveket. Timi óriási fejlődésen ment át, óriási lelkesedéssel csinálta végig az iskolájukat. A bemutatókon mindig nyomon tudtuk követni fejlődését. Munkájukhoz további kitartást, sok erőt kívánunk. Nagyon boldoggá tett, hogy ide járhatott. Remélem Önök is büszkék rá. Még egyszer köszönjük szépen.
” – Molnár család

…Lovas nemzet vagyunk… A múltunk a jövőnk… Köszönöm. Libabőrös voltam. És szerelmes. Az életbe. Hála…” – Anna

Az Epona Spanyol Lovasiskola megközelíthetősége:

Frissítve: 2017.08.25.
Epona Spanyol Lovasiskola

Hozzászólások