Lovas photoshop

Íme egy játék, amivel nemcsak álmaid lovát alkothatod meg, hanem beillesztheted egy álomba illő környezetbe. Válaszd ki, hogy paripád kínai rizspapíron, vagy a National Geographic főoldalán fog-e szerepelni!Így működik a Lovas Photoshop lovas játék:

A játék a "play" feliratra kattintva elindul. A "Horses" felirat alatt megjelenő cseppek közül tudod kiválasztani a paripát, ami neked tetszik. Amelyik csepp világít, az a paci jelenik meg bal oldalt. Ha frissíted a játékot, előfordulhat, hogy más külalakú lovakat ajánl fel neked.

A "Backgrounds" fül alatt lévő képek közül tudod kiválasztani a hátteret. Lehet fényképszerű, álló/fekvő kép, és lehet sima 1 vagy 2 színű háttér. Az alatta lévő színcseppek határozzák meg a képed árnyalatát.

A legalsó sorban lévő képek közül tudod kiválasztani, milyen környezetben szeretnéd látni a lovas fotódat: legyen palkátszerű, szépia, vagy a National Geographic főoldala!

A bal oldalon alul el tudod nevezni lovadat, illetve egyes funciók használatakor rövid leírást/cikket írhatsz kedvencedről!

A "save to disc" gombra kattintva el tudod menteni művedet.

2015.06.18. Lovasok.hu
Forrás: www.kibagames.com

Hozzászólások