Küldetés teljesítve

Megmenteni a világot harmadmagaddal? Miért is ne! Gondolkozz, fejlessz fegyvereket, gazdálkodj a pénzeddel, és hozd meg a legjobb lépéseket! Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb lovas stratéga!Így játssz a "Küldetés Teljesítve" lovas játékkal:

Kattints a majom alatt a "Play"-re. A megjelenő kisablakban több menüpont közül választhatsz: A "Help" felirat alatt angol nyelvű leírást találsz, az "Options" alatt pedig a beállításokat tudod változtatni (zene, hangerő állítás). Később el tudod menteni a játékot, amit majd a "Load Game"-re kattintva folytathatsz.

A játékot a "New Game" menüre kattintva kezdheted el, adj a karakterednek nevet a felugró ablakban. Megjelenik a játék története, kattints a "Next"-re, majd egy párbeszédet látsz, amit az egér bal gombjával tudsz léptetni

Első küldetésed: győzd le a piros ruhás ellenséged! A te karaktered a zöld sisakos, ezt irányítod. Csapatodba tartozik még "Graham" a lovas, és "Harry" az íjász. Őket a számítógép irányítja. Az egeret a karakterek fölé húzva láthatod, hogy milyen tulajdonságai vannak. Ha a csapatod valamelyik tagjára rákattintasz beállíthatod, hogy a karakter elsősorban támadó/ védő/ normál szerepet lásson el a csatában. Az ellenségedről is kapsz információt, ha ráhúzod az egeret.

Te kezded a csatát. Amikor lépni akarsz, kattints a karakteredre. A megjelenő ablakban kiválaszthatod, hogy a karaktereddel mit lépsz:

– "move": mozgatás. A számítógép felajánlja neked, hova tudsz lépni a karaktereddel.
– "attack": támadás. Kiválaszthatod a fegyvert, amit használni akarsz.
– "wait": várakozás. Átadod a lépési lehetőséget a számítógépnek.
– "items": egyéb lehetőségek. itt választhadod ki pl. hogy támadás helyett inkább életet vennél.
– "magic": mágikus elemeket tudsz támadásként felhasználni
– "change": a karaktered tudod változtatni, itt felveheted lovad, vagy lehetsz te is íjas.

A lépésed után a csata minden karaktere lép. Ha teljesíted a küldetést, pénzt kapsz jutalmul, amit a készleteid fejlesztésére tudsz felhasználni.

Angol nyelvgyakorlás céljából is tökéletes, idősebbek részére ajánlott nehezebb lovas stratégiai játék.

2015.07.01. Lovasok.hu
Forrás: www.fupa.com

Hozzászólások