Nyerj VIP belépőt a Kincsem Parkba 4 fő részére

Mindig is vonzott a lovi világa? Most itt a lehetőség: nézz be a kulisszák mögé és ülj fel egy igazi versenyló mögé a kétszemélyes sulky-ra! Csak add meg az e-mail címed, hogy részt vehess az április 15-i sorsoláson!

Add meg e-mail címed és nyerj, hiszen most a DiamondDeal és a Kincsem Park közös ajánlatának keretében egyedülálló lehetőség áll előtted. Vegyél részt a sorsoláson, és felejthetetlen élményben lehet részed a legendás Kincsem Parkban: nézz meg egy teljes napi tréninget, ahol nemcsak megsimogathatod a versenylovakat, hanem a verseny izgalmát is áltélheted. Ha te leszel a győztes, akkor egy kétszemélyes kocsiba is felülhetsz tréningbe egy profi hajtó mellé, így közvetlenül egy ügető versenyló mögött érezheted a lovak patájának dübörgését, majd a teljes versenynapot élvezheted a foglalt asztalodnál a Panoráma Étteremben.

Sorsolás: 2016. április 15.

A nyereményjátékban való részvétel szabályai:

  • A sorsolást azon feliratkozott tagok között tartják kéthetente, akik az aktuális ciklusban feliratkoztak és a sorsolás pillanatában is a DiamondDeal hírlevél listájának tagjai. A nyeremény kéthetente változik, Te azért a nyereményért játszol, amely a feliratkozásod pillanatában aktuális.
  • A nyerteseket e-mailben értesítik a sorsolás napján, valamint nevüket közzé teszik a DiamondDeal honlapján és Facebook oldalán. Amennyiben feliratkozásoddal részt veszel egy sorsoláson, a továbbiakban már nem játszhatsz a DiamondDeal hirlevél feliratkozásért járó nyereményjátékában, akkor sem, ha leiratkoztál és újra feliratkozol (ezt a rendszer nem engedélyezi). Tiltott továbbá ugyanazon felhasználónak több e-mail címmel való feliratkozása, ez a nyereményjátékból való kizárást vonja maga után.
  • A nyeremények átvétele személyesen, az ügyfélszolgálaton lehetséges. A DiamondDeal fenntartja a jogot a nyeremény megváltoztatására, azonban az új nyeremény értéke nem lehet kevesebb a réginél.
  • Az e-mail címed megadásával automatikusan elfogadod ezen részvételi feltételeket. A feltételek megváltoztatásának jogát a DiamondDeal indokolt esetben fenntartja.
  • A regisztrált felhasználók megkapják a www.diamonddeal.hu – bizonyos időszakonként megjelenő – elektronikus hírlevelét, melyben a friss hírekről, ajánlatokról kaphatnak rendszeres tájékoztatást.
  • Annak érdekében, hogy a továbbiakban hírlevelünk biztosan a Bejövő postafiókodba érkezzen, kérlek, add hozzá a hirlevel@ddeal.hu e-mail címet a címlistádhoz.
  • Csak saját e-mail címed add meg fel- és leiratkozáskor. A hibás adatmegadásból vagy a szándékos adathamisításból eredő károkért a DiamondDeal nem vállal sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget.

További kérdés esetén keresd a DiamondDeal csapatát:

Telefon: +36-46/786-480
E-mail: help@diamondeal.hu

Elérhetőségek:

A Kincsem Park a Hungexpo mellett található, könnyen megközelíthető, a Pillangó utcai metrómegállótól gyalogosan néhány perc.

  • Cím: Kincsem Park, Budapest, Albertirsai út 2-4. 1101
  • Weboldal: kincsempark.hu

A Kincsem Park megközelíthetősége:

2015.09.30.
Forrás: diamonddeal.hu
F
rissítve: 2016.03.25.

Hozzászólások