Magyar ló Ludger Beerbaum istállójában!

Hatalmas elismerés Czuczi István tenyésztői munkásságának, hatalmas elismerés a magyar lótenyésztésnek: a magyar tenyésztésű Churchill IC a sokszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok Ludger Beerbaum istállójában folytatja sport- és tenyészkarrierjét.

Czuczi-Molnár Anita így számolt be a nagy hírről közösségi oldalán: 

„Churchill IC a Ludger Beerbaum Istállóban!

A legnagyobb dolog egy tenyésztő életében, ha egy általa tenyésztett ló egy olyan helyre kerül, ahol a legjobb lehetőségeket kapja tehetsége kibontakoztatására.

Mi hihetetlenül büszkék vagyunk, ugyanis Churchill IC lovunk a sokszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok Ludger Beerbaum istállójában folytatja sport- és tenyészkarrierjét.

Boldogok vagyunk, hogy ez a mén a mi istállónkban született és nevelkedett. Reméljük nagyon sokat fogunk még hallani róla és csikói legalább ilyen jól fognak szerepelni a versenypályákon, mint ahogy ő is.

Nagyon sok munka, kompromisszum, olykor lemondás, egy kiváló lovas – Kovács Henri – és egy jó nagy adag szerencse is kellett hozzá, de azt hiszem, ha valaki kitartó és céltudatos, akkor az álmok néha igenis valóra válhatnak. …mert úgy néz ki, mi most álmodunk.”

5 évesen a világhír küszöbén

Czuczi István saját tenyésztésű 5 éves holsteini ménje sokaknak ismerős lehet, akik rendszeresen böngészik a Lovasok.hu eladó lovait és fedezőménjeit, hiszen Churchill IC a Magyar Sportlótenyésztők Egyesületének egyik elismert fedezőménje. 

Churchill IC modern, atletikus testfelépítésű mén kiemelkedő mozgással, extra ugróstílussal és ugróképességgel

Nézd meg Churchill IC adatlapját, amíg még lehet, hiszen hamarosan eltűnhet az MSLT kínálatából >>

KiváLÓ ősök

Az 1333-as holsteini kancacsaládból származik, amelyből mind a díjlovaglás, mind a díjugratás számára kerültek ki tehetségek.  

Apja, Casall a fajta sztárménje, számos nagydíj nyertese, 2013-ban a bronzérmes svéd csapat tagja volt az Európa-bajnokságon, majd 2014-ben negyedik lett a FEI Lovas Világjátékokon. Tenyésztésben több mint 40 ménutódja és számos prémium lánya szerepel. 

Churchill IC anyja, Zerina eredményes díjugró kanca, Németországban egészen az S kategóriáig jutott.

Nézd meg Churchill IC adatlapját, amíg még lehet, hiszen hamarosan eltűnhet az MSLT kínálatából >>

Churchill IC 2014-ben Champion mén lett

Churchill IC a Magyar Sportlótenyésztők Országos Egyesülete által rendezett 2014-es ménkiválasztás legmagasabb pontszámot kapott jelöltje volt.

Nézd meg Churchill IC adatlapját, amíg még lehet, hiszen hamarosan eltűnhet az MSLT kínálatából >>

Gratulálunk Czuczi Istvánnak lova sikereihez!

2016.06.15.

Hozzászólások