Észak-Magyarországi Lógyógyászati Kft.

3529 MISKOLC, LÉVAY J.U. 1.
3711 SZIRMABESENYŐ, KIRÁLYVÖLGY

Tel.: +36 30 332-7888
+36 30 333-7888

Fax: +36 46 555-433

E-mail: logyogyasz@logyogyasz.hu
web: www.logyogyasz.hu

dr. Szeghő Zsolt, állatorvos
a Magyar Állatorvosi Kamara
Lógyógyász Specialistája
logyogyasz@logyogyasz.hu

Borics Ildikó, irodavezető
Barna Szilvia, asszisztens
Herczeg Mariann, önkéntes segítő


Az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. 2004-ben került megalapításra azon cél elérése érdekében, hogy kereteket biztosítson az Észak-magyarországi régióban lovakkal kapcsolatos állategészségügyi, innovációs és kutatás-fejlesztési tevékenységekhez, a gyógyító tevékenység gyakorlásában a legmagasabb színvonalat nyújtsa, a legtöbb szakmai tapasztalatot megszerezze. Cégünk alapvető igénye az előrehaladás, a tudás bővítése, a levont következtetések rendszerezése, az elért eredmények társadalom részére történő hasznosítása, mindezek eredményes kommunikációja.

Fennállásunk eddig eltelt időszaka alatt több mint 8000 eset került ellátásra, ezen idő alatt lovakról több mint 2500 ultrahangvizsgálat, több mint 3000 röntgenkép és több mint 220 endoszkópos vizsgálat készült, a Cég ezen időszak alatt saját szakmai és földrajzi szolgáltatási területének piacvezetőjévé vált. Cégünk célul tűzte ki tudományos kutatómunka végzését is, melynek eredményeit tudományos szaklapokban megjelent cikkek, elfogadott szakmai beszámolóval rendelkező kutatási projektek fémjelzik. A Cég jelen ideig négy pályázatot nyújtott be és ennek eredményeként támogatást nyert kutatás-fejlesztési ill. beruházási projektek megvalósítására (MFC, GVOP-3.3.1, GVOP-2.3.2, BAROSS GÁBOR). Borsod-Abaúj-Zemplén megyében hagyományosan jelen van a tudomány és a technológia.

Nemcsak a közismert műszaki orientáció és a már „történelmi” jelentőségű Miskolci Egyetem Karai képviselik ezt, hanem egyéb tudományterületeken is alapvető tudást adott a megye hazánknak. A régió nehéz gazdasági helyzetéből való kilábalása érdekében meg kell keresni mindazon tartalékokat, melyek a nehézipar és a mezőgazdaság térvesztése után új utakat jelenthetnek.

Hisszük, hogy az egyetlen kiút a „kiművelt emberfők” minél nagyobb számban való megtartása, üzleti és tudományos munkásságuk segítése. A lógyógyászat magas szintre emelésére irányuló törekvés egyaránt segíti  a lovak egészségi és használhatósági állapotának és ezáltal gazdáik megelégedettségének javítását. A cég az előrehaladás, a nemzetközi szintű tudás megszerzése érdekében a saját szakmai szegmensében a megyében egyedülálló, több mint 50 kötetes idegen nyelvű könyvtárat hozott létre.

A legfontosabb minőségi biztosíték a vállalkozói előélet, szaktudás, az elkötelezettség, az előrelépés igénye. S erre a legjobb garancia maga az EMBER.


Elérhetőségek:

Észak-magyarországi
Lógyógyászati Kft.

Központi Iroda
3529 Miskolc,
Lévay J. u. 1.


Ló Tréning- és Rehabilitációs Központ
Észak-magyarországi Lóambulanci
Mobil Diagnosztikai és Sürgősségi Egység

3711 Szirmabesenyő,
Királyvölgy, Hrsz.: 0129/80

Tel.: +36 30 332-7888
+36 30 333-7888

Fax: +36 46 555-433

E-mail:
logyogyasz@logyogyasz.hu

www.logyogyasz.hu

dr. Szeghő Zsolt, állatorvos
a Magyar Állatorvosi Kamara
Lógyógyász Specialistája
logyogyasz@logyogyasz.hu

Borics Ildikó, irodavezető
Barna Szilvia, asszisztens
Herczeg Mariann, önkéntes segítő

 

2017.11.03.

Hozzászólások