keresés a lovardák között

Bajnok lovasok tízparancsolata
Gondolkoztál már azon, hogy mi lehet a közös a legsikeresebb, legeredményesebb lovasokban? Most felfedjük a titkukat.

A versenybeszámolókat, vagy a televíziós versenyközvetítéseket figyelve nem csoda, ha úgy érzed, hogy számodra elérhetetlen messzeségben van a versenyek csillogása. Hogy semmi közös nincs benned és az esti közvetítésben látott lovasok között, akik könnyedén végigszárnyalnak lovaikkal a legnehezebb pályákon, majd begyűjtik a díjakat és az elismerő pillantásokat. Pedig sokkal több közös van bennetek, mint gondolnád.

Az eredményekért minden egyes nap keményen meg kell dolgoznia minden lovasnak. Persze a siker mást jelent mondjuk a Global Champions Tour 160 centiméter magas akadályokat ugrató résztvevőinek, mint egy hobbilovasnak, aki épp a simulékony tanügetésen dolgozik, vagy a rajtengedély-vizsgára készül fel. 

Akármilyen meglepő tehát, az alapok mindkét tábornál ugyanazok. Nézzük azt a 10 pontot, ami a legeredményesebb lovasok bevallása szerint is a siker titka!

A siker receptje lovasoknak

 1. Szeresd a lovadat.
   
 2. Beszélj a lovadhoz, még akkor is, ha nem vagy biztos benne, hogy megérti, amit mondasz. A hangsúlyodat, az érzelmeidet értelmezni tudja.
   
 3. Gondolkodj pozitívan.
   
 4. Soha ne add fel.
   
 5. A lovak is igénylik a szeretetet és törődést, ugyanúgy, mint bárki más.
   
 6. Mindig ellenőrizd a lovad szerszámzatát felülés előtt.
   
 7. Bánj tisztelettel a lovaddal, akkor ő is hasonlóan viselkedik majd.
   
 8. Bánj finoman a szárakkal.
   
 9. Semmi nem lehet fontosabb, mint a lovad.
   
 10. Higgy az álmaidban.

Ugye, hogy nem is olyan bonyolult? Nos, mi elárultuk, merre vezet az út a sikerhez. Rajtad múlik, mennyit valósítasz meg belőle.

Te mit tennél még hozzá a fenti listához?

2015.10.20. Forrás: Ice HorseCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés